Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, son birkaç günde 28 dolara dokunduktan sonra 36 dolara sıçradı, ancak bir kez daha 34 doların altına düştü. Ethereum Classic ise 12 dolarda bir miktar direnç buldu.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Supertrend göstergesi, azalan kanalın (camgöbeği) altına kaymasının ve 28 dolara düşmesinin ardından DOT için bir satış sinyali gösterdi. Bununla birlikte, o zamandan beri 34 dolara doğru bir toparlanma kaydetti ancak bunun bir toparlanmadan çok bir sıçrama olup olmadığı önemli bir soru.

Yazım sırasında, işlem hacmi son fiyat artışını gerçekten desteklemedi ve bu da bunun gerçekten bir sıçrama olduğunu gösterdi. Awesome Osilatör düşüş ivmesi gösterdi, ancak son birkaç saat içinde gerçek bir güç görünmüyor.

Dikkat edilmesi gereken kilit seviyeler 34,5 dolar ve 36 dolar. Reddetme, düşüş gücünü gösterirken, yeniden testte long pozisyona girmek adına kullanılabilir.

Ethereum Classic (ETC) fiyat analizi

ETC’nin 18 dolardan 9 dolara düşme hareketinde Fibonacci düzeltme aracını kullanarak, bazı önem seviyeleri görülüyor. RSI, nötr 50 değerinin altında kaldığı için, RSI ayıların son birkaç gün içinde piyasayı kontrol ettiğini gösterdi.

Parabolik SAR, fiyat %38,2 geri çekilme seviyesinin altına düşmesine rağmen aşırı alım bölgesine tırmandı. Bu boğalar için cesaret verici bir işaret değildi.

ETC’nin bir kez daha 10.75 dolar işaretine doğru düşmeye devam etmesi muhtemel görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin