Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.
Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.

Cardano fiyat analizi: ADA için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi. Ancak güçlü bir darbeyle karşı karşıya kalmalarına rağmen, Cardano (ADA) gibi bazı altcoinler geri dönmekte hızlı davrandı.

33,33 milyar dolarlık piyasa değeri ile Cardano, CoinMarketCap listesinde beşinci sırayı aldı. Yakın geçmişte görülen kısıtlı bir harekete rağmen, ADA yeni seviyelere yükselmeye hazırlanıyor olabilir.

1 saatlik Cardano (ADA) fiyat grafiği

Yukarıdaki Cardano grafiği, sadece birkaç gün önce fiyatın 0.8100 dolara düşmesine neden olan düşüş eğilimini vurguladı. Bununla birlikte, fiyat düşüşten gözle görülür bir şekilde toparlandı ve şu anda 1,02 dolar ve 1,08 dolar arasında hareket ediyor.

Bu haberin yazıldığı esnada ADA, 1.08 dolarlık direncine yakın ve onu aşmaya çalışıyor. Piyasadaki göstergeler güçlü kalırsa, kripto para bu direnci aşabilir ve 1,14 dolarlık dirence doğru ilerleyebilir.

Bollinger bantları, ADA piyasasının oynaklığı kaybettiğini ve yatay yönde hareket ettiğini belirtti. Bu yana doğru hareket, bir an için ayıların piyasaya önderlik etmesine izin vermişti, ancak fiyat yukarı çıktıkça, yükseliş ivmesi de yeniden sağlandı.

Bu arada, dijital varlığın artan satın alımı, son birkaç gündür dengede kalan ancak şimdi aşırı alım bölgesine doğru hareket eden göreli güç endeksi ile görüldü. Momentum, piyasadaki alıcılarla da artar ve fiyatın direnci test etmesine yardımcı olabilir.

Cardano’nun mevcut grafiği, dijital varlığın konsolide olduğunu belirtti. Bununla birlikte, pazarda artan alıcılar, değeri daha yükseğe çıkarmaya ve trendi yükselişe çevirmeye çalışıyorlar. Kalıp devam ederse, ADA’nın değeri 1,08 doları geçecek ve 1,14 doları test edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin