20 Eylül kripto para piyasası görünümü: Bitcoin yine ret yedi, altcoinler istikrarlı...
20 Eylül kripto para piyasası görünümü: Bitcoin yine ret yedi, altcoinler istikrarlı...

20 Eylül kripto para piyasası görünümü: Bitcoin yine ret yedi, altcoinler istikrarlı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son iki haftanın en yüksek seviyesine yükelen Bitcoin fiyatı sonrasında geri çekildi ve bir kez daha 11 bin doların altında işlem görürken büyük hacimli altcoinlerde volatilite eksikliği dikkat çekiyor. Bitcoin 11.150 doların üzerine çıkarak iki haftanın en yüksek seviyesine düşmesine karşın bir kez daha reddedildi ve 11 bin doların altına düştü.

1 Eylül’den önce Uniswap kullanan herkese airdrop edilen 400 UNI tokeninin değeri ise neredeyse 3.500 dolara ulaştı.

Bitcoin fiyatı 11.000 doların üstesinden gelmeye çalışıyor

Bitcoin, 11.000 dolarlık psikolojik seviyenin üstesinden gelmeye çalışıyor ancak bir türlü başarılı olamıyor. Son 24 saatte, kral kripto para birimi, önemli ölçüde daha sağlam görünen başka bir girişim başlattı. Sadece birkaç mumda BTC 10.900 dolar dan yaklaşık 11.179 dolara yükseldi.

Bitcoin, birkaç saat boyunca 11.000 dolar seviyesinin üzerindeki seviyesini korudu. Ancak ayılar bu noktada müdahale etmeye karar verdi ve fiyatı şu anda bulunduğu yere, 10.950 dolara düşürdü.

11.000 dolar BTC’nin 2020’nin yeni zirvelerine giden yolundaki en kritik direnç olmaya devam ediyor. Tekrar yükselişe geçmesi halinde Bitcoin sonraki engellerle 11.200, 11.350 ve 11.500 dolarda mücadele etmek zorunda kalacak.

BTC, son fiyat düşüşünü önleyen 10.900 dolarlık ilk desteğin üzerinde işlem görüyor. Bu seviyenin altındaki bir kırılma, Bitcoin’i 10.500, 10.330, 10.140 ve 10.000 dolara gönderebilir.

Geçtiğimiz 24 saat içinde, çoğu büyük hacimli altcoin istikrarlı bir performans sergiliyor.

Altcoinlerde volatilite eksikliği dikkat çekiyor

Ethereum, Ripple, Crypto.com Coin ve Litecoin yaklaşık olarak dün ile aynı seviyelerde yer alıyor. ETH 380, XRP 0,25, CRO 0,165, LTC 48 dolardan işlem görüyor.

Bununla birlikte Bitcoin Cash, DOT’un %5 oranında depolanmasıyla 5. sıra için Polkadot’u geride bıraktı. Öte yandan BCH, Binance Coin ile benzer şekilde sadece %1 düştü.

İlk 20 kripto para arasındaki fiyat istikrarına rağmen, düşük değerli altcoinler arasında ciddi oynaklık belirgin. Hyperion, %94’lük bir artışla başı çekiyor. HYN’nin büyük dalgalanması, şirketin Titan cüzdanında yerleşik bir borsa işlevi başlattığını açıklamasından yalnızca birkaç gün sonra gerçekleşti.

BaşUniswap platformunu 1 Eylül’den önce kullanan herkese airdrop yapılan 400 UNI tokeninin değerinin 3.500 dolar değerine ulaşması ise ilginç karşılanıyor. Bu, token fiyatının şu anda 5,6 dolar civarındaki yerine geri dönmeden önce Binance’de yaklaşık 8,7 dolara yükselmesiyle gerçekleşti.

Bu arada Balkanlar ısınıyor, Kripto para birimleri bölgede popülerlik kazanıyor. Detayları buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin