Yüzde 300 ralli yapan popüler altcoin’de kilitli değer rekor seviyeye ulaştı – sırada ne var?
Yüzde 300 ralli yapan popüler altcoin’de kilitli değer rekor seviyeye ulaştı – sırada ne var?

Yüzde 300 ralli yapan popüler altcoin’de kilitli değer rekor seviyeye ulaştı – sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

UniSwap artık Toplam Kilitli Değer (TVL) açısından lider DeFi protokolü olddu. Yazının yazıldığı sırada 1,94 Milyar Dolar Uniswap’ta kilitlendi

UniSwap’in TVL’si Aave, Curve Finance, Maker ve Yearn Finance’i gölgede bıraktı.

Bununla birlikte, UNI tokenı, kripto piyasalarında bir düzeltmenin eşiğinde yer alıyor.

UniSwap token’ın lansmanı ve UNI’nin 1 Eylül’den önce protokolle etkileşimde bulunan tüm kullanıcılar için airdropu, platforma kilitlenen toplam değer açısından olumlu bir etki yarattı. DeFiPulse.com’a göre, Uniswap bu konuda bir numaralı noktayı geri aldı ve bu süreçte birkaç önde gelen protokolün önüne geçmeyi başardı. DeFiPulse.com’daki ekip, bu başarıyı aşağıdaki tweet ile kaydetti.

UniSwap’te 1,94 milyar doların üzerinde değer kilitli durumda

DeFiPulse.com’daki sıralamalara ikinci kez bakıldığında, Uniswap’ta kilitlenen toplam değerin, şu anda 1,94 milyar dolar olduğu görülüyor. Ayrıca Uniswap, Aave, Curve Finance, Maker ve Yearn Finance’in DeFi protokollerini geride bırakmış durumda. Aşağıda mevcut sıralamaların bir ekran görüntüsü bulunuyor:

Altcoin
UniSwap (UNI) token bir düzeltmenin eşiğinde

Piyasa değeri açısından, UniSwap (UNI) tokenı, birden fazla borsada listelendiğinden bu yana değerini iki katından fazla artırması anlamında iyi bir performans gösterdi. UNI, ortalama 2,50 $ değerinde ticarete başladı. Token, 18 Eylül’de 8.39 $’lık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. UNI resmi lansmanından 48 saatten daha kısa bir süre sonra ise ulaştığı zirve seviyeden  5.67 $ değerine geriledi.

Yazım sırasında Uniswap (UNI) Binance, Coinbase Pro, Huobi, OKEx, Gate.io, KuCoin, ZebPay, Binance US, DigiFinex, BitZ, BigONE, Bitrue, FTX, Wazir X, Bitfinex, Poloniex, Uniswap ve daha fazla borsada listeleniyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin