featured

WienerAI token nedir ve nasıl alınır? WAI token 2024-2030 fiyat tahmini ve geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En yeni yapay zeka destekli kripto para birimlerinden bir tanesi olan WienerAI (WAI), eğlenceli teması ve yenilikçi teknolojileri ile meme coin piyasasına dikkat çekici bir giriş yaptı. Hybrit bir proje olarak lanse edilen WienerAI token, eğlenceli meme trendlerini yapay zeka teknolojisi ile ustalıkla harmanlayarak kripto piyasasındaki en iyi meme coinlerden bir tanesi olmayı hedefliyor.

Güçlü bir topluluk kurma amacıyla yola çıkan WienerAI coin, bir ERC-20 tokeni olarak büyümeyi hedeflerken topluluğunu eğlendirerek onlarla etkileşime geçerek ödüller kazandırmayı amaçlar. Bu yazımızda dikkat çekici birçok özellik taşıyan WienerAI nedir, nasıl satın alınır ve ön satışında ne gibi avantajlar sağlar konularını inceledik.

WienerAI Tokeni Ziyaret Edin

WienerAI ön satışında önemli noktalar

  • Trendlerin birleşimiWiener AI, kripto para piyasasındaki trend iki alan olan meme coin ve yapay zeka teknolojilerini kendi ekosisteminde birleştirerek yatırımcılarına eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. 
  • Avantajlı ön satış: Wiener AI token ön satışında yatırımcılar; 0,000306 dolar gibi düşük bir fiyat ile WAI tokenlara sahip olabilir. Ancak ön satış ve borsa listelenmesinin ardından token fiyatı artacak.
  • Yol haritası: Projenin yol haritasına göre Wiener AI, yapay zeka teknolojisindeki iyileştirmeleri ile Ethereum ağında genişlemeyi ve büyük küresel kripto borsalarında listelenmeyi hedefliyor.
  • Topluluk oluşturma stratejisi: Proje, erken benimsemeleri teşvik etmek ve özel bir topluluk olan “Sosis Ordusu”nu oluşturmak için yüksek WienerAI staking ödülleri sunuyor. Staking ödülleri projeye duyulan ilgiyi ve katılımı artırmak için tasarlanmış bir stratejidir.

WienerAI nedir?

Kripto para piyasasındaki en iyi yapay zeka coinlerinden bir tanesi olmaya aday olan WienerAI, yenilikçi bir meme coin projesidir. Yapay zeka tabanlı kripto paralardan olan WienerAI, sibernetik evrendeki en güçlü projelerden bir tanesi olarak adlandırılıyor ve maskot olarak da sosisli sandviç ile robot köpeğin karşımı kullanılıyor. Projenin hikayesi 2132 yılında, “Yeni Silikon Vadisi” adı verilen hayali bir dünyada, Mimar adlı bir kişinin yapay zekâ yaparken yanlışlıkla sosisli sandviç DNA’sını sentetik DNA ile birleştirmesi anlatılıyor. Ethereum ERC-20 token standardını kullanan proje, güvenli ve diğer birçok dApp ve kriptoyla uyumlu özellikler taşır.

Platformun yerel para birimi WAI adını taşır ve erken stakerlara son derece yüksek ödüller ile bir stake mekanizması sunar. Şu anda WienerAI APY yüzde 2,600’ün üzerinde bir kazanç vadeder.  WienerAI projesi “Sosis Ordusu” adında bir topluluk oluşturmayı amaçlıyor. Şu anda en iyi AI tokenlar ön satışları arasında bulunan WienerAI projesinin hedefleri arasında eğlenceli ve arkadaş canlısı bir yapay zekâ köpeği yaratmak, kullanıcıları mizahla ödüllendirmek ve yapay zekayı sadece bir araç değil, aynı zamanda bir arkadaş olarak gördükleri bir dünya oluşturmak var.

WienerAI nasıl satın alınır?

  1. Adım: Kripto cüzdanı edinin

WienerAI token ön satışına katılabilmek için proje ile uyumlu bir kripto cüzdanına ihtiyacınız var. Bu yüzden en popüler cüzdanlardan bir tanesi olan MetaMask iyi bir seçim olabilir.

WienerAI Tokeni Ziyaret Edin

  1. Adım: Cüzdanınıza kripto yükleyin

WienerAI satın alırken üç token kabul edilmektedir: ETH, USDT ve BNB. Bu nedenle bu tokenlardan herhangi bir tanesi satın alarak MetaMask cüzdanınıza göndermelisiniz. Alternatif olarak WAI tokenlarını doğrudan WienerAI ön satış web sitesinden banka kartı veya kredi kartı kullanarak da satın alabilirsiniz.

  1. Adım: Cüzdanınızı WienerAI ön satışına bağlayın

Sonraki aşamadaki WienerAI token ön satış sayfasına giderek “Cüzdanı Bağla” seçeneğine tıklayın. Sayfanın üst kısmında yer alan Widget bölümüne tıklayarak bu kısma erişebilirsiniz.

  1. Adım: WAI tokenları satın alın

Cüzdanını bağladıktan sonra WAI tokenlarını satın almak için siparişinizi oluşturabilirsiniz. Satın almak için ETH, USDT, BNB gibi seçenekler arasından en uygun ödeme aracını seçerek ödeme yapabilirsiniz.

  1. Adım: WAI tokenlarını talep edin

Ön satış aşamasının sonra ermesinin ardından WienerAI tokenlarını resmi web sitesinden talep edebilirsiniz. Satın aldığınız tokenları işlemin tamamlanması ile ana sayfadaki satın alma widget kısımdan görebilirsiniz.

WienerAI Tokeni Ziyaret Edin

WienerAI fiyat tahmini ve geleceği

Henüz yeni bir proje olması sebebiyle, WienerAI meme coini için fiyat tahminini farklı başlıklar altında inceleyerek yapabiliriz.

1. Blockchain büyüme fırsatları

Blockchain teknolojisinin kullanım alanının genişlemesiyle kripto para piyasasının da büyüme devam edeceği öngörülüyor. Küresel blockchain alanının 2030 yılına kadar 469 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Dolayısıyla yeni bir proje olan WienerAI projesinin de piyasadaki olumlu gelişmelerden etkileneceği söylenebilir. Popüler kripto para analistleri, yapay zekâ destekli kripto paralardan olan WAI tokenlarının fiyatının önümüzdeki 5 yıl içinde 100x yapma potansiyeline sahip olduğunu tahmin ediyor.

2. AI sektörünün büyüme potansiyeli

Yapay zekâ sektörünün, günlük hayatımız da dâhil olmak üzere kullanım alanlarının genişlediği bir gerçektir. Böylece yapay zeka tabanlı coinler ekstra bir avantaja sahip gibi görünüyor. WienerAI coin, meme coin ve yapay zeka teknolojisinin birleşimi olduğu için AI sektöründeki büyümelerden de olumlu anlamda etkilenmesi bekleniyor. Ayrıca en iyi yapay zeka coinleri arasında yer alma potansiyelini de göz önünde bulundurduğumuzda, rakiplerine kıyasla daha fazla avantaja sahip olduğu söylenebilir.

3. WienerAI yol haritası

Projenin teknik ekibinin paylaştığı yol haritasına göre WienerAI yapay zekâ tokenı toplamda 69 milyar tokenlık bir arza sahiptir. Bu tokenların dağılımı işe şu şekilde belirlenmiştir; yüzde 30 ön satış, yüzde 20 staking, yüzde 20 topluluk ödülleri, yüzde 20 DEX/CEX likidite ve yüzde 10 pazarlama. Bu dağılımda WienerAI projesinin büyümesi ve yüksek topluluk katılımının teşvik edilmesi amaçlanmıştır.

Ayrıca ön satışın düşük bir fiyatla başlaması ve her aşamada fiyatların artacak olması da iyi bir büyüme stratejidir. Projenin arkasındaki ekip, yapay zekâ destekli kripto para ekosisteminin sahip olduğu teknolojiyi iyileştirmeyi ve Ethereum ağında genişlemeyi hedeflemektedir. AI tokenın sunduğu staking ödülleri ve topluluk oluşturma stratejileri de fiyata katkıda bulunabilecek faktörlerdendir. Sonuç olarak yol haritasına bakıldığında da WienerAI geleceğinin parlak olması bekleniyor.

WienerAI fiyat tahmini 2024-2025 ve 2030

Kripto piyasasına getirdiği yenilikçi bakış açısıyla dikkat çeken WienerAI, yapay zeka destekli en iyi kripto para birimlerinden bir tanesi olma potansiyeline sahiptir. Peki önümüzdeki dönemde varlığın fiyatı nasıl performans gösterecek? İşte yıllara dayalı WAI fiyat tahmini…

Yıl Potansiyel Düşük Ortalama Fiyat Potansiyel Yüksek
  2024 0,0003045 0,003 0,006
  2025 0,005 0,02 0,03

2024 WienerAI fiyat tahmini:

Yapay zeka tokenları 2024 yılında büyük bir ilgi gördü. En iyi AI tokenlarından bir tanesi olarak gösterilen Wiener AI, şu anda ön satışının ilk aşamasında ve 0,0003045 dolarlık düşük bir fiyata sahip ve ön satışın devam eden aşamalarında fiyat artacak. Bu da erken dönem yatırımcılarının en yüksek kazancı elde etme potansiyeline sahip olacaklarını anlamına gelmektedir. Ayrıca yapay zekâ coininin 2024 yıl bitmeden kripto para borsalarında listelenmesinin ardından fiyatının 10x yapması ve 0,003 dolara kadar yükselmesi bekleniyor.

Geleneksel piyasa dinamikleri de bu süreçte önemli bir role sahip. AI kripto paralar 2024 yılının Bitcoin halving yılı olması sebebiyle piyasada olumlu duygular hâkim. Bu sebeple en iyi altcoinler ve meme coinlerin fiyatında artış gerçekleşmesi bekleniyor. Bunların ışığında WienerAI fiyatının yıl sonuna kadar 0,006 dolara ulaşması mümkün olabilir.

2025 WienerAI fiyat tahmini:

Eğer kripto para piyasası 2021 yılındaki benzer bir boğa koşusu gerçekleştirirse başta piyasa lideri olan Bitcoin olmak üzere tüm kripto para birimlerinde büyük bir fiyat artışı görebiliriz. Forbes’un belirttiğine göre Bitcoin’in Ocak 2025 tarihinde kadar 98,700 dolara, şubat ayında ise 100,000 dolara kadar yükselme potansiyeli var ve bununla birlikte meme coinler ve AI tokenlerde de artış görülecektir. WienerAI, şu anda olduğu gibi topluluğun dikkatini çekmeye devam ederse kaydedeceği parabolik artışın ardından 2025 yılının ortasına kadar 0,02 dolara ulaşabilir.

wienerAI

Ancak WienerAI projesinin yalnızca bir meme coin olmadığını ve yapay zeka desteğinin de fiyat artışına katkıda bulunacağını hesaba katmak gerekir. Bu durumda projenin daha fazla alıcıyı kendisine çekmesi ve 2024 yılına göre 100x yapacak kripto para projelerinden biri olması ihtimaller dâhilindedir. Sonuç olarak yapay zekâ destekli kripto paralardan olan WAI fiyatı 2025 yılının sonuna kadar 0,03 dolara yükselebilir.

2030 WienerAI fiyat tahmini:

Kripto para uzmanları 2026 yılına gelindiğinde kripto para piyasasının bir miktar istikrara kavuşacağını umuyor. Ancak meme coinler, uzun vadede diğerlerine göre daha değişken kalmaya devam edebilir. Bu nedenle WienerAI fiyatı için 2030 yılında nasıl performans göstereceğini net olarak tahmin etmek zordur. Ancak mevcut teknik özelliklerine bakıldığında projenin potansiyelinin yüksek olduğu görülüyor.

Projenin sahip olduğu yol haritasının 2030 yılında tamamlanması ve yapay zekâya olan ilginin de artması hesaba katıldığında, uzun vadede cazip bir yatırım olabileceği söylenebilir. Piyasadaki rakiplerinin artacağı tahmin edilirken yapay zekâ destekli kripto para WienerAI projesini diğerlerinden ayıracak en önemli özellik kripto topluluğunun ilgisi olacaktır.

Sonuç

Yeni bir proje olarak piyasaya çıkan WienerAI güçlü özellikleri sahip olmasına rağmen yatırımcıların, kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğu ve bu nedenle yüksek risk içerdiğini aklında tutması gerekiyor. Yatırım kararlarının bireysel olarak belirlenmesi gerektiği unutulmamalıdır ve yatırımcı kendi risk portföyünü kendi şekillendirmelidir. Ayrıca yatırım yapılacak projenin iyi tanınması ve analiz edilmesi de önemli unsurlar arasında yer alır.

WienerAI Tokeni Ziyaret Edin

Sık sorulan sorular 

WienerAI tokenı, yalnızca bir meme coin değildir ve bu nedenle rakiplerinden ayrılmaktadır. Proje, meme coin ile yapay zeka teknolojisini benzersiz bir şekilde birleştirerek yatırımcılar için yenilikçi bir kripto para birimi deneyimi sunmaktadır.
WienerAI projesinin paylaştığı yol haritasına göre aşamalı bir ön satış gerçekleşecektir. Bu da her aşamada fiyatın artacağı anlamına gelir. Dolayısıyla erken dönemde satın alan yatırımcılar, maksimum kâr elde etme fırsatına sahip olabilirler.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin