featured

Kripto boğa piyasasında nasıl daha fazla kazanç sağlanır? İşte Arthur Hayes’in “Sol Eğri” stratejisi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitMex’in kurucusu ve eski CEO’su Arthur Hayes, Medium’da paylaştığı son blog yazısında geleneksel yatırım stratejilerinden farklı olarak “Sol Eğri” dediği önemli bir stratejiyi paylaştı. Hayes’in bu boğa piyasası taktiği yenilikçi bir bakış açısıyla daha fazla kazanç elde etmeye dayanıyor.

Arthur Hayes’in boğa piyasası tezi

Boğa piyasalarının çok sık gelmeyeceğini açıklayarak sözlerine başlayan Hayes, kripto yatırımlarında erken satışın zararlarına değindi. Kripto yatırımlarında doğru kararı verdikten sonra kâr potansiyelini en üst düzeye çıkarmadan pozisyon bozmanın gülünç olduğunu açıkladı. Ayrıca Bitcoin halving sonrası oluşan boğa piyasasında fiyatların yukarı yönlü devam edeceğini söyleyen Hayes, BTC üzerinden örnek vererek Bitcoin yükselişini sağlayan fiat likidite artışını yaratan makro düzenin daha da belirginleşeceğini dile getirdi.

Buna karşın sürdürülebilir yatırım ve birikim stratejisini destekleyen Hayes, kripto piyasasındaki döngüsel olayı analiz ettikten sonra stratejik giriş ve çıkış noktalarının doğru şekilde belirlenmesi gerektiği ifade ediyor. Bu noktada yatırımcıyı kısa piyasa hareketleri sonrasında varlıkları nakde çevirme konusundaki telaşlı yüzünden eleştiriyor.

Uzun vadeli yatırım için teşvik ve “Sol Eğri” taktiği

Stratejik zamanlamanın önemine vurgu yapan analist, boğa piyasasında uzun vadeli yatırımları teşvik ediyor. Sol Eğri adını verdiği yaklaşımda ise yüksek volatilite ve hızlı kazanımlarla eşleştirilen piyasa şartlarında tam potansiyeli kazançlar için doğru zamanlamanın belirlenmesini gerektiği açıklıyor. Sol Eğri yatırım stratejisinde pazar zamanlamasının kapsamlı bir şekilde analiz edilmesini ve makroekonomik faktörlerin belirlenmesi gerektiğini de sözlerine ekliyor.

hayes

Son olarak yaz aylarına girildiğinde kripto piyasasındaki hareketlenmenin azalacağını açıklıyor. Bu süreçte yeni pozisyonlar oluşturmak ve kripto düşüşlerinden yararlanmak için uygun bir zaman. Yeni bir kripto patlaması beklediğini açıklayan Hayes, bu dönemin piyasaya giriş için oldukça uygun bir giriş noktası olduğunu hatırlattı. Ayrıca önümüzdeki birkaç ay pozisyon arttırmak için yeni fırsatlar doğacağını açıkladı.

Sonuç olarak kripto para piyasasında farklı stratejiler ile hareket eden yatırımcı için Arthur Hayes’in yeni stratejisi önemli bir adım olabilir. Ayrıca temkinli adımlarla ilerlemek isteyen yatırımcı, piyasa analizlerini doğru yapmak ve kripto para hakkında daha fazla bilgi edinmek için 99Bitcoin gibi platformlara yönelebilir.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

Kripto para hakkındaki bilgilendirici içerikleri ile yatırımcıya yol gösteren bu platformun yeni tokeni 99Bitcoins, öğrenerek kazanmayı teşvik ediyor. Müfredatta ilerledikçe token kazanma şansı vererek L2E modeline öncülük eder. Böylece yatırım stratejileri ve kripto para ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinirken aynı zamanda kazanç elde etme olanağı yaratıyor. Projenin tokeni 99BTC fiyatı ise 0,00102 dolar.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin