featured
Verge fiyatı, coin hakkındaki son gelişmeler ile yükselişe geçti

Verge fiyatı, coin hakkındaki son gelişmeler ile yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG) projesi, geçtiğimiz gün 10 milyon token artıran kısa vadeli bir fon toplama süreci yaşadı. Coinin yenilenen faizi ile Verge fiyatı, yaklaşık% 7 artırarak 0,036 dolara çıktı.

Ancak fazladan finansmanın şartları, biraz kafa karıştırıcı ve bazı şüpheci söylemlere neden oldu. Öyle ki finansör, hafta sonu, son başvuru tarihi olan pazartesi gününe kadar 75 milyon coin toplamayı amaçlıyor. Öte yandan Verge kanadından, yeni bir iş ortaklığı ile ilgili haberler gelmeye başladı. İşte tamda bu noktada piyasada bazı soru işaretleri oluştu.

Piyasa oyuncularından bazıları, fon toplama ile ilgisi olmadığını öne sürerek iş ortaklığı ile ilgili haberi bir aldatmaca olarak değerlendiriyor. Ancak diğer yandan Verge topluluğunun oldukça aktif olduğu da görülüyor. 75 milyon XVG coin, dolaşımda olan 14 milyar XVG’nin küçük bir parçası gibi gözükse de,  bu miktar günlük ticareti potansiyel olarak etkileyebilecek büyüklüğe sahip.

Verge projesi geçtiğimiz yıl toplu fonlama potansiyelinden bahsetmişti. Bu yüzden bu tür etkinliklerin daha sık yapılması bekleniyor. Ekim ayında yapılan son fon toplama çağrısı ise, küçük çaplı takasların testlerini desteklemek içindi. Şu an ise, ekip potansiyel ortaklığın 2 milyon dolarlık bir fon toplanmadan devam etmeyeceğini bildiriyor. Bunun nedeni olarak ise bazı borsaların talep ettiği listeleme ücretleri gerekçe gösterilebilir.

XVG dijital varlıkları hali hazırda Bittrex’in yanı sıra en çok talep gören borsalardan biri olan Binance’de de işlem görmektedir. Ancak, çok sayıda yeni gelen oyuncu hevesli bir şekilde, Verge’i oldukça yüksek fiyatlardan aldı. Daha sonra piyasada yaşanan çöküntü XVG coinini de etkileyerek, itibar kaybına neden oldu.

John McAfee’nin tanıtımı, Verge fiyatı üzerinde oldukça etkili olmuştu

XVG’nin, kısa vadeli olan günlük coin hareketlerindeki yükselişinde John McAfee’nin yaptığı tanıtımının büyük etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Piyasa geneline bakarsak, diğer yükselen coinlerin ani iniş çıkışları, Aralık ayındaki altcoin piyasasının aşırı ısındığının bir kanıtı gibiydi.

Teorik olarak baktığımızda, XVG son 12 aydaki en büyük kazancı sağlayan coinlerden biri olmaya devam ediyor. 3 sent civarındaki fiyatı ile bile olağanüstü getiri elde ediyor.

Ancak, ticaret hacimlerinin son dönemlerde oldukça düştüğü görülüyor. Bu durum ise satış yönlü baskıları arttırarak coin fiyatını düşürme potansiyeli taşımaktadır. Şimdilik, topluluğun altcoinlere yönelik olumlu gelişmelerin olması beklentisi ile XVG’yi elinde tuttuğu görülüyor.

cryptovest

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin