15 Ağustos Ripple (XRP) fiyat analizi
15 Ağustos Ripple fiyat analizi: XRP için teknik göstergeler ne söylüyor?

Türk borsaları arbitraj fırsatı sunan kripto paralarda önde: İşte liste ve detayları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir başka gün altcoin pazarlarına dayandığında, yeni arbitraj fırsatları ortaya çıkıyor. Bireysel fiyatlar bu kadar çekici görünmemesine rağmen, kâr için altcoin ticaretinin birçok farklı yolu var. Aşağıdaki altı kripto para sundukları arbitraj fırsatı ile kolay bir şekilde kâr sağlamanıza yardımcı olur. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XRP, XLM, ETC, EOS, ZEC, XMR

EOS (KuCoin/Bitfinex/YoBit)

EOS’a gelince, farklı borsalar da dahil olmak üzere çeşitli arbitraj fırsatları var. Bir seçenek Paribu üzerinden satın almak ve %0,8 kâr için HitBTC’de satmak. Başka bir seçenek de KuCoin, Gate, Paribu, Bitfinex veya Binance üzerinden almak ve YoBit’te satış yapmak. İkinci seçenek, alternatife kıyasla biraz daha cazip olan %1,9’a kadar ödüller sunuyor.

ZCash (Poloniex/Bittrex/YoBit)

Açıkça görülüyor ki, ZCash biraz arbitraj ticaret açıklarına tabi olacak. Altcoin birçok borsada bulunuyor, ancak fiyatlar biraz farklılık gösterebilir. Poloniex, Gate, CEX, Bittrex, Bitfinex veya HitBTC üzerinden ZEC satın alma ve YoBit üzerinde satış %24’e varan kâr sağlayabilir. Bu fırsatların tümü, özellikle de neredeyse hiç gerçek çaba sarf edilmediği sürece, inanılmaz derecede kârlı.

Kripto para yatırımı yapmadan önce nelere dikkat etmelisiniz?Monero (Kraken/HitBTC/Poloniex)

XMR’yi çevirmek isteyenlere Kraken’i satın almak ve HitBTC, Poloniex veya Gate üzerinde satış yapmak genel olarak oldukça iyi kârlar sağlayacak. Özellikle de bu platformların her şeyden önce en iyi likidite sağlaması gerektiği için %1,1’e kadar kazanımlar kesinlikle mümkün.

Etereum Classic (Koineks/KuCoin/YoBit)

Yedinci gün için YoBit neredeyse tüm diğer borsalara kıyasla Ethereum Classic için daha yüksek bir fiyat sunuyor. Koineks, Binance, KuCoin ve Poloniex’ten satın almak, yatırımcıları her zaman %2,5’e varan hızlı krlarla ödüllendirecek. Yine de, bu boşluğun ne kadar süre kalacağı belli değil.

Flaş kripto para haberleri: İşte piyasadaki en büyük kripto paraların en güncel hikayeleri

Stellar Lumens (Kraken/Binance/KuCoin)

Stellar’ın XLM’sinin söz konusu olduğu birkaç ilginç arbitraj seçeneği var. Kraken üzerinde satın alma ve HitBTC veya Gate üzerinde satış kabaca %1 oranında kâr sağlayabilir. Sistemkoin, CEX veya Kraken’den satın almak ve Binance, Gate veya KuCoin’de satış yapmak %0,9’luk bir kazanç verebilir. Kazançlar, diğer günlerde olduğu kadar çekici olmasa da, seçim yapabileceğiniz birçok farklı seçenek mevcut.

Ripple (Kraken/HitBTC/OKEx)

En çok ticaret fırsatları şu anda XRP ile ilgili. Kraken üzerinde satın alma ve HitBTC, OKEx veya Poloniex üzerinde satış, %1 kâr getirebilir. Vebitcoin üzerinde satın alma ve bu borsalarda veya Binance’de satışlar %0,9’luk bir kâr sağlayabilir. OKEx veya Poloniex’te satmak için Bitstamp’ta satın alma %0,95’lik kâr getirebilir. Vebitocin’den XRP satın almak ve Bittrex veya Bitfinex’te satış yapmak %0,8’lik bir kârla sonuçlanıyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin