XRP fiyatı için sıradaki yön neresi?
XRP fiyatı için sıradaki yön neresi?

Nasdaq Ripple (XRP) tokenini listeleyebilir mi? XRP fiyatı bundan nasıl etkilenir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple sınır ötesi ödemelerin deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Finans kurumlarının sınır ötesi ödemeleri kolay bir şekilde göndermesine ve almasına yardımcı olmak istiyor. Bununla birlikte, piyasada birkaç rakip olduğunda bu görev o kadar kolay değil. Bu nedenle Ripple, Amerikan borsası Nasdaq ile ortaklık kurmakla ilgilenebilir. Peki Nasdaq Ripple (XRP) tokenini listeleyebilir mi?

Nasdaq Ripple (XRP) ile ortak olabilir mi?

Bazı haberlere göre Nasdaq, borsanın kripto para birimlerindeki tüm projelerle ilgilenmediğini söyledi. Bununla birlikte bir Nasdaq kaynağı, borsanın kripto paraların ölçeğine ilgi duyduğunu söyledi.

Doğrulanan hiçbir şey olmamasına rağmen, Abacus Journal tarafından Nasdaq ortaklık planlarına hitap eden bazı kaynaklar bulunuyor. Nasdaq’taki yöneticilere göre, borsa sektördeki en büyük piyasa değerine sahip kripto paraları listelemekle ilgileniyor. Nasdaq’taki kaynaklardan biri, Abacus Journal’a yaptığı açıklamada, XRP’yi projelerinden çıkarmanın iyi bir nedeni olmadığını söyledi. Bu konuda, kaynak şunları söylüyor:

Borsada kripto para listelemesyi piyasa değerine göre en iyi beş veya yedi kripto para ile başlatırsak, neden XRP’yi hariç tutacağız? Bunu hariç tutmak için iyi bir neden yok.

Nasdaq, bitcoin

Nasdaq’ın dikkate aldığı ana nokta piyasa değeri

Aynı zamanda, başka bir kaynak XRP’nin piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi olabileceğini açıkladı. Bu kaynağa göre, platforma dahil olduğu sırada kripto paranın piyasa değeri çok önemli. Abacus Journal, bir Ripple çalışanıyla başka bir konuşma yaptığını bildiriyor. Nasdaq ile mübadeleleri ve tüm durum tespiti soruları hakkında bazı tartışmaların olduğunu söyledi.

Ancak, çalışan Nasdaq’ın gelecek sene hangi kripto parayı listeleyeceğine ilişkin son kararı vermesi gerektiğini söyledi. Bu karar, kripto para piyasasında diğer platformlara çok zararlı olabilir. Örneğin, Coinbase henüz platformunda XRP’yi listelemedi ancak Basic Attention Token (BAT) veya 0x (ZRX) gibi diğer paralara destek sunmaya karar verdi.

XRP fiyatı bu durumdan nasıl etkilenir?

Nasdaq kaynaklarına göre, borsa XRP’nin menkul kıymet olarak kabul edilip edilmediğine ilişkin mevcut tartışmalardan endişe duymuyor gibi. Nasdaq’ın dikkate aldığı ana nokta piyasa değeri. Bu, XRP’nin Nasdaq tarafından desteklenip desteklenmeyeceğine karar verme zamanında önemli rol oynayacak bir şey. Şu anda XRP, 20 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Piyasadaki ikinci en büyük sanal para olan Ethereum’a (ETH) çok yakın, Ethereum’un 21 milyar dolarlık piyasa değeri var. Eğer Nasdaq, XRP’yi listelerse bir fiyat rallisi görülebilir. Ayrıca bu kripto para için önemli bir kitlesel benimsenme sağlar.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin