featured

TRON’un kurucusu: “Ethereum’u geçme yolundayız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Ağustos’ta TRON’un kurucusu Justin Sun, Twitter aracılığıyla yaptığı paylaşımla, TRON’un günlük işlemler açısından Ethereum’u geçme yolunda olduğunu söyledi.

TRON’un kurucusu Ethereum ile rekabet ediyor

Twitter’dan son istatistikleri aktaran Justin Sun, 1 aylık TRON’un günlük işlemlerinin 128.438, 3 yıllık Ethereum’un ise 636.342 olduğunu söyledi. Justin Sun, buna dayanarak ETH’yi geçme yolunda olduklarını belirtiyor.

Justin Sun’un iddiasının dayanağı, sadece bir aylık bir geçmişi olan TRON’un, 3 yıldan uzun süredir oyunda yer alan Ethereum’a kıyasla yüksek ticaret rakamlarına ulaşmasıydı. 30 Mayıs’ta,  kendi ana ağını başlattı. Bunu takiben TRON Virtual Machine’i (sanal makine) piyasaya sürdü. Makine, Ethereum Virtual Machine ile uyumlu ve geliştiriciler Ethereum platformundan kayabilir. Bu TRON tarihinin önemli anlarından biri olarak belirtiliyor.

TRON, kripto para birimi grafikleri üzerinde dalgalanıyor

Platform, ana ağını başlatmadan önce bile Ethereum’u geçmeyi hedefliyordu ve bu vakıf tarafından atılan ilk birkaç adımdı. Ayrıca vakıf, yakın zamanda milyonlarca BitTorrent kullanıcısının TRON’un bir parçası olmasını sağlayacak Atlas Projesi’ni de duyurdu.

TRON  fiyat grafiği
TRON fiyat grafiği

Topluluğun çoğunluğu, kripto paranın değeri üzerinde duyuruların olumlu bir etkisinin olmadığını iddia ediyor. TRX, istikrarlı bir pozisyonu tutmaktan ziyade sadece kripto para birimi grafikleri üzerinde dalgalanıyor. Ayrıca, Ethereum Classic ve Monero TRON’u 13. sıraya itti. TRON yazım sırasında, %2 oranında artışla 0,02 dolardan işlem görüyor. TRON şu anda 1,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor. Kripto para, son 7 gün içinde %25’ten fazla ve son 24 saatte %11’den fazla düşüş yaşadı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin