Silikon Vadisi mühendisleri, kripto para dünyasında yeni fırsatlar arıyor
Silikon Vadisi mühendisleri, kripto para dünyasında yeni fırsatlar arıyor

Silikon Vadisi mühendisleri, Blockchain ve kripto para dünyasını teknoloji devlerine tercih ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir araştırmaya göre Silikon Vadisi mühendisleri, teknoloji şirketlerinden ayrılarak Blockchain ve kripto para dünyasında yeni fırsatlar aramaya başladı.

Silikon Vadisi mühendisleri, kripto para dünyasında yeni fırsatlar arıyor

Facebook, Apple, Google, Netflix ve Amazon gibi firmalar, çoğu mühendis için hedef şirket olarak görülüyor. Bununla birlikte, bu devler bile en iyi geliştiricilerini hızla büyüyen Blockchain endüstrisine kaptırıyor.

Facebook’un eski mühendisi Maximilian Wang ya da Facebook ve Google’da çalışan Qi Zhou gibi teknisyenlerin çoğu, bu firmaları Blockchain teknolojisi için bıraktı. Bu kişiler 2017’de kripto para birimi rallisinden daha önce Blockchain teknolojisini keşfedenler arasındaydı. O zamandan beri, bu teknolojiden etkilenmişlerdi ve hızla kripto para sektöründe proje geliştrmeye başladılar.

Büyük firmalardan gelen mühendisler, sektöre yeni bir itibar getiriyor

Bunun bir yıl öncesinde de bugün olduğu kadar Blockchain ve kripto paralar iyi bilinmekteydi. Bu nedenle, en iyimser yatırımcıların bile şüpheleri vardı, ama aynı zamanda yeni teknolojiye güçlü bir inanç da vardı. Kripto çılgınlığı başladıktan sonra, Preethi Kasireddy gibi çok sayıda yatırımcı eski pozisyonlarını terk etmeye ve Blockchain dünyasında şanslarını denemeye karar verdi.

Bu kuşkusuz büyük bir risk ancak bunun denemeye değer olduğuna inandılar. Blockchain dünyası onları açık kollarıyla karşıladı. Kripto para ve Blockchain endüstrilerine büyük firmalardan gelen mühendisler yeni bir itibar getiriyor.

Silikon Vadisi mühendisleri, Blockchain teknolojisine inanıyor

Google, Facebook veya Amazon gibi firmalarda iyi bir konum elde etmenin ne kadar zor olabileceği biliniyor. Ve bu pozisyonlardan biri belirli bir Blockchain projesi için bırakıldığında, bu projenin kalitesi ve potansiyeli için büyük bir avantaj sağlıyor. Dahası, bu şirketlerde yer alan pek çok mühendis, 20’li veya 30’lu yaşların sonunda, bu da onların yeni kavramları hızlı bir şekilde anlamalarına ve kabul etmelerine olanak tanıyor.

Bu mühendislerin çoğu, daha iyi bir gelir elde etme arzusuyla teknoloji devlerini Blockchain ve kripto paralar için bırakmıyor. Bunun yerine şirketlerinden, bu teknolojiye olan inançlarından ve gelecekte geleneksel yöntemlerin yerini alma potansiyelinden dolayı ayrılıyorlar. Bu teknolojinin bu noktaya ulaşmasına yardımcı olmak istiyorlar. Ancak, büyük şirketler içinde Blockchain üzerinde çalışmayı umuyorlar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin