SegWit2X, madencilik, hibrit madencilik
SegWit2X hibrit madenciliği

SegWit2X hibrit madencilik mekanizması, Bitcoin madenciliğinden daha üretken

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SegWit2X forku 28 Aralık 2017’de blok 528750’de gerçekleşmişti. Forkun nedeni kripto para dünyasına daha fazla özgürlük getirmek, madencilik işlemini bireysel madencilere dahada yaklaştırmak, benzersiz ve devrimci kripto para dünyası sunmaktı.

Bir süre önce SegWit2X ekibi, Karma Savunma ve POS protokollerini birleştiren Hybrid Madenciliği tanıttı.

Hybrid Mining, şifreleme dünyasında kuralları neden değiştirecek?

Blockchain teknolojisi tarafından benimsenmesi gereken iki ana mekanizma vardır. İş Kanıtları (POW) ve Pay Kanıtı (POS) protokolleri, bir Blockchain üzerindeki yeni blokları onaylamaya yardımcı olur. POW ve POS mekanizmalarını birleştiren Melez Madencilik, maden işçilerine daha fazla fayda sağlıyor ve %51 ataklarından koruyor. Pow madenciliği profesyonel yüksek kapasiteli donanımlar tarafından yürütülür. POS madenciliği, kullanıcıların hesaplarında depolanan kripto paralar ile etkinleştirilir.

SegWit2X Hybrid Mining nasıl çalışır?

SegWit2X ekibi, POW + POS Madenciliğini 9:1 oranında tanıttı. Buda, POW protokolüyle 9 blok, 10’uncu block ise POS olduğu anlamına gelir. POS madenciliği gerçekleştirildikten sonra madencilerin 8 saat ve 100 blok beklemesi gerekiyor. POS madenciliği, özel donanıma sahip olmayan standart donanım üzerinde gerçekleştirilir.  POS mekanizmasını kullanan madenciler her 100 blokta piyango dediğimiz çekilişe katılırlar ve daha fazla kripto para varlığı olanların seçilme şansı daha yüksek olacak. 

Hibrid Madenciliğin madencilere getirdiği yararlar

  1. SegWit2X forku tarafından tanıtılan madencilik mekanizması,son kullanıcılar için oldukça faydalıdır. Bazı madenciler, forkun sunduğu gelişmiş mekanizma sayesinde B2X madenciliğinin DASH ve Bitcoin madenciliğinden daha üretken olduğunu iddia ettiler.

2. Melez madencilik, profesyonel maden ekipmanına erişimi olmayan ve kripto para biriktiren ortak madencilere fırsat verir.

3. Hibrid konsensus sistemi ‘% 51 Saldırısını önler. Bu saldırı,bir kişinin o bloktaki madenciliğin % 51’ine erişim sağlayıp Blockchain’i manipüle etmesi ile gerçekleştirilir.

Lütfen ek bilgi için SegWit2X web sitesini ziyaret edin ve Hybrid Mining ürününün keyfini çıkarın.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin