Ripple CEO'sundan çarpıcı Bitcoin ve kripto para açıklaması
Ripple CEO'sundan çarpıcı Bitcoin ve kripto para açıklaması

Ripple CEO’sundan çarpıcı Bitcoin ve kripto para açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, San Francisco merkezli FinTech firmasının sınır ötesi ödemeler için diğer kripto varlıkları kullanmaya başlayabileceğini söyledi.

Dijital varlıkları kullanma fikri

CNN sunucusu Julia Chatterly ile yakın zamanda yapılan bir röportaj sırasında, Garlinghouse’a diğer dijital varlıkları kullanma fikrine açık olup olmadığı soruldu.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bu soruya şu şekilde cevap verdi:

“Kısa cevap vermek gerekirse “evet”. Stablecoinler biraz farklı ve benzersizdir çünkü dolar cinsinden bir stablecoin’e sahip olsanız bile hala alanda bazı problemli durumlar söz konusu.”

Ürünlerimizi verimli olacak şekilde tasarladık

Yine de ürünlerimizi, XRP’nin çok az likiditeye sahip olduğu bir piyasaya girersek, daha fazla likidite olabilecek farklı bir dijital varlık kullanabileceğimiz şekilde verimli olacak şekilde tasarladık. Spreadler daha sıkı olacaktır.

Henüz buna ihtiyaç duymadık, ancak kesinlikle bir müşteri problemini çözmeyi düşündüğümüzde, müşteriyi ilk sıraya koymak istiyoruz. Dünyanın herhangi bir yerinde, XRP ile bu itibari para birimi arasındaki verimliliğin sıkı bir şekilde yayılmadığı bir piyasa bulursak, farklı bir dijital varlık kullanmaya sıcak bakabiliriz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin