SEC davası sonrası çöken Ripple sessizliğini bozdu!
SEC davası sonrası çöken Ripple sessizliğini bozdu! "Çok yakında cevap vereceğiz."

Ripple’dan bir dev hamle daha: Avustralya merkezli şirketle ortaklık kuruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avustralyalı ödeme hizmetleri sağlayıcısı Novatti, San Francisco merkezli blockchain şirketi Ripple ile ortaklığını duyurdu.

Ortaklıkla, müşterileri 55’ten fazla ülkeyi ve 120 döviz kurunu kapsayan küresel finans ağı RippleNet’e erişim elde edebilecek.

RippleNet

Güneydoğu Asya bölgesine odaklanmak

Halihazırda Alipay, Visa, Google Pay ve diğerleriyle ortaklığa sahip olan Novatti’nin hisseleri, Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda (ASX) NOV kodu altında işlem görüyor.

Ripple ile güçlerini birleştirdikten sonra, başlangıçta Avustralya ile Güneydoğu Asya arasındaki sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmaya odaklanacak.

Novatti daha sonra Avustralya’ya gönderilen sınır ötesi işlemleri de işlemeyi ve böylece yeni bir gelir akışı yaratmayı planlıyor.

Novatti’nin genel müdürü Peter Cook, şirketinin rekabet gücünü artıracağı ve müşterilerinin sermayesini serbest bırakmasına olanak sağlayacağı için Ripple ortaklığı konusunda “inanılmaz derecede heyecanlı” olduğunu söylüyor:

Kilit ortaklar ve yasal sorunlar

Ripple, Avustralya pazarında zaten güçlü bir varlığa sahip. Geçtiğimiz Kasım ayında, yerel döviz transfer platformu FlashFX, Filipinler ile bir ödeme koridoru oluşturarak, İsteğe Bağlı Likidite (ODL) ürününü kullanan ilk şirketlerden biri oldu.

27,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile üçüncü en büyük kripto para birimi olan XRP, likidite sağlamak için kullanılıyor.

Ripple için bu bölgede ortaklıklar kurmak çok da kolay olmadı. Ağustos ayında 13 büyük Avustralya bankası, fintech ödeme platformları aracılığıyla Ripple’a dava açarak, blok zincirini PayID çözümüyle yerel ticari marka yasalarını ihlal etmekle suçladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin