Red Bull kripto para sektörüne giren ünlü şirketler arasında!
Red Bull kripto para sektörüne giren ünlü şirketler arasında!

SICAK GELİŞME: Red Bull kripto para sektörüne adım atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Enerji içeceği ile tanınan Avusturyalı bir şirket olan Red Bull kripto para sektörüne giriyor ve dijital etkileşim için kripto para ödül sisteminin kullanımını test ediyor.

Red Bull kripto para sektörüne giren ünlü şirketler arasına katıldı

Red Bull, marka bilinci oluşturmak, sportif etkinliklere ve yerel video içeriğine özel sponsorluk yapmak için benzersiz stratejiler kullanmaktan asla vazgeçmiyor. Şimdi şirket, Kanadalı mesajlaşma uygulaması Kik ile işbirliği yaparak kripto para biriminde suları test ediyor. Swelly sohbet kutusunu kullanarak, Red Bull, içerik katılımını artırmak ve bilgi toplamak için anketlerine katılan kullanıcıları ödüllendiriyor.

Pilot programa katılanlar, her bir soru için tahminen 500 ila 2.000 Kin -Kik’in kripto para birimini- alıyor. Ancak kullanıcılara bu para ödenmeden önce en az on soruya cevap vermeleri isteniyor. Yazım sırasında, Kin token 0,00016 dolar değerinde. Ünlü cam şirketi Swarovski, Kin ödül programına katılan başka bir şirket.

Sektöre her geçen gün önemli şirketlerin katılımı artıyor

Red Bull ve Swarovski’nin özellikle kripto para birimi yeniliğine katılmak istedikleri ve dijital katılımı arttırmak için yeni yollar aradıkları biliniyor. Yine de, bu iki şirket gibi büyük şirketlerin, kripto para birimini içeren projelere katılmaya istekli olduklarını görmek harika.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin