Prime Trust kripto yarışına giriyor: Şirket Ethereum tokeni depolayacak
Prime Trust kripto yarışına giriyor: Şirket Ethereum tokeni depolayacak

Prime Trust kripto yarışına giriyor: Şirket Ethereum tokeni depolayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birbirinden farklı birçok dolar destekli kripto para biriminin sahne arkasında rol oynayan küçük bir ABD finans kurumu Prime Trust, rekabetçi bir kripto depolama işine giriyor.

Nevada güven şirketi, Temmuz ayı ortasında Bitcoin için soğuk depolamaya sessiz sedasız başladı. Şirkey gelecek hafta ERC-20 standardı altında Ethereum Blockchaini’nde verilen herhangi bir token ve Ether depolayabileceğini duyurdu.

Prime Trust depolaması nasıl yürütülecek?

Bu tür hizmetler, ayı piyasasının kriptonun geri dönüşlerini cazip bulmasına karşın, özel anahtarların dijital bir cüzdanda korunmasını ve / veya yasaların yetkili bir vekalet kullanmasını gerektirmediğini düşünen kurumsal yatırımcılar arasında popülerdir. Soğuk depoda, uzun bir parola gibi olan ve bir cüzdandan parayı boşaltmak için kullanılabilen bu şifreleme anahtarları, bir donanım aygıtında veya genellikle bir kasada kilitli bir kağıt parçası üzerinde çevrimdışı tutulur.

Bununla birlikte, finansal hizmetlerdeki pek çok büyük isim, New York Borsası’nın ana ortağı olan Northern Trust, Goldman Sachs ve Intercontinental Exchange (ICE) ile birlikte kurumsal çözümler sunmaya çalışıyor. Coinbase, BitGo ve Ledger gibi kripto şirketleri de bu pazarı kuruyor.

Ancak Prime Trust, iki yıl önce yeni teknolojiyle başlatılan bir girişim olarak büyük çocukları üstün bir şekilde tutabildiğini iddia ediyor. Prime Trust’ın CEO’su Scott Purcell, Northern Trust’ın test dönemine ve Goldman’in tuttukları dijital varlıkların dışına çıkacağı zamandaki belirsizliğe değinirken şöyle söyledi:

Onlar trilyon dolarlık Fortune 100 varlıklarıdır, ve o kadar hızlı hareket edemeyecekler.

Back-office adımı

Önceden Prime Trust, IBM tarafından geçen ay açıklanan ve Stronghold’un başlattığı back-office rolü için kripto alanında biliniyordu. Stellar Blockchaini’nde yayınlanan token, ABD doları ile birebir destekleniyor. Purcell, bu hizmeti 10 benzer projeye de verdiğini açıkladı.

Purcell ayrıca şirketinin, küçük bir başarı olarak nitelendirdiği herhangi bir ERC-20 tokeni için tutulan ilk teklifi sunduğunu iddia etti.

Purcell ve ekibinin Polymath Barbados’ta bir konferansa ev sahipliği yapmasından sonra ekibinin “büyük bir teknik sorunu” çözdüğünü söyledi. Mühendisler, ERC-20 standardının bazı yazarları ile kaliteli zaman geçirebildi ve bu da aynı Blockchain’deki çeşitli varlıkları temsil eden farklı tokenlerin oluşturulmasına izin verdi.

Purcell devam etti:

Artık bir ERC-20 tokenini (BTC ve ETH ile birlikte) kolayca soğuk depolayabilmemizi sağlayan bir mühendislik atılımına sahipiz.

Bunu yapmak, teoride çok büyük bir adımdır fakat pratikte her farklı semboldeki çeşitli ince ayar ve nüanslar nedeniyle imkansızdır. Bu yüzden bunu kimse yapamadı.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin