featured

Popüler analistten Bitcoin yorumu: Yükselişe geçmek için nelere ihtiyacı var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analist Dan Nathan, kripto para piyasasının lideri olan Bitcoin’in 2022 içinde yükselişe geçip geçemeyeceğine dair yorumlarını paylaştı.

CNBC’nin “Hızlı Para” programının yakın tarihli bir bölümünde, RiskReversal Advisors’ın müdürü Dan Nathan, ABD Federal Rezervi’nin yorumları ışığında Bitcoin’in bir ralli başlatabilmesi için nelere ihtiyacı olduğunu söyledi.  Ne yazık ki analist, 2022’de büyük bir ralli umudunun olmadığını söylüyor.

Bitcoin

Bu haftanın başlarında Wall Street Journal, Fed’in 75 baz puanlık bir faiz artırımı daha duyurma yolunda olduğunu bildirdi. Fed Başkanı Jerome Powell, ağustos ayı sonlarında yaptığı Jackson Hole konuşmasında, merkez bankasının agresif sıkılaştırmadan uzaklaşmayacağını açıkça belirtti.

Boğalar ne zaman harekete geçecek?

Fed, yüksek enflasyonu dizginlemek için 1980’lerden bu yana en hızlı şekilde faiz oranlarını artırıyor. Nathan ayrıca, Bitcoin baskınlık seviyesinin uzun bir süredir en düşük seviyesinde olduğunu ve bunun pazar için pek iyiye işaret etmediğini belirtti. Ayrıca, en iyi kripto para biriminin sıradan bir hisse senedi gibi işlem gördüğünü, bu nedenle boğaların yeni bir anlatı oluşturmakta zorlanacağını söylüyor.

Bu yaz Bitcoin açıcından oldukça acımasız geçti. Haziran ayında piyasa lideri, on yıldan fazla bir süre içinde en kötü performansını gösterdi %37,3’ten fazla düştü. BTC, temmuz ayında %17,9 oranında kazanç kaydederek hafif bir toparlanma gösterdi. Ancak, daha sonra bu kazanımların neredeyse tamamını sildi. Eylül ayına da kötü bir başlangıç yapmasının ardından Bitcoin, Çarşamba günü 18,540 dolara kadar düştü. Bu da 2022 yılının en düşük seviyesine oldukça yakın olduğu anlamına geliyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin