featured

Bu altcoin’in boğaları yükseliş için güç toplamaya çalışıyor! Piyasa koşullarına kafa tutabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LTC için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. LTC için destek noktası 53,30 dolarda iken, direnç noktası ise 60,33 dolar seviyesinde bulunuyor.

Litecoin fiyat analizi, tekrar 60 doların altına gerilediği için düşüş gösteriyor. LTC bir süredir yükselen paralel bir kanal içinde işlem görüyordu. Ancak bu kanalı kırmayı başaramadı ve bunun yerine keskin bir düşüş yaşadı. Altcoin’in fiyatı şu anda 54,15 dolar civarında işlem görüyor ve 60,33 dolarda bir direnç noktası ile karşı karşıya. Ancak, daha fazla yükseliş için bu seviyenin üzerinde bir kırılma gerekli.

53,30 dolarda bulunan destek noktası aşağı yönlü kırılırsa fiyat 53 doların altına doğru harekete başlayabilir. Kripto para piyasasındaki negatif hissiyat sebebiyle LTC son 24 saat içinde %9,41 oranında düşüş yaşadı. Litecoin’in piyasa değeri 3,83 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi ise 659,523,164 dolar.

altcoin LTC grafik

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi

1 günlük fiyat grafiğinde Litecoin’in dünden beri yükselen paralel bir kanal izlediğini ve hatta kısa bir süreliğine de olsa kırmayı başardığını görebiliyoruz. Ancak boğalar bu ivmeyi sürdüremedi ve altcoin bugün keskin bir düşüş yaşadı. LTC şu anda kanalın orta çizgisinin hemen altında işlem görüyor. Bu çizginin altındaki bir kırılma, Litecoin’i kanalın alt çizgisine kadar gönderebilir.

MACD göstergesi şu anda düşüş bölgesinde ve sinyal çizgisi fiyat mumlarının üzerinde. Bu da ayıların şu anda piyasada üstün olduğunu gösteriyor. RSI göstergesi de düşüş bölgesinde ve şu anda 41,62 işaretinde bulunuyor. Bu da piyasanın aşırı satıldığını gösteriyor. EMA şeridi de aşağı doğru eğilerek ayıların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği

4 saatlik grafikte Litecoin’in azalan bir kanal oluşturduğunu ve şu anda kanalın altında işlem gördüğünü görebiliriz. Piyasa, son birkaç saat içinde düşüş yönünde güçlü bir baskıyla karşı karşıya kaldı. Ancak bugün eğilim ayılar lehine gidiyor.

20 EMA şu anda 50 EMA’nın üzerinde. Bu da en az direnç noktasının aşağı yönde olduğunu gösteriyor. MACD göstergesi de şu anda düşüş bölgesinde. RSI 37,57 işaretinde bulunuyor bu da düşüş göstergelerinden bir tanesidir.

Sonuç olarak

Sonuç olarak, altcoin yükselen paralel kanaldan çıkamadığı ve bunun yerine keskin bir şekilde düştüğü için altcoin bugün düşüş eğiliminde. Boğaların, daha fazla yükseliş için fiyatı 60,33 dolar seviyesinin üzerine çıkarmak için yeterli güç toplaması gerekiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin