Piyasanın darlığına, borsaların yavaşlamasına rağmen FTX borsası büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sam Bankman-Fried, kripto piyasasındaki başarısını sürdürüyor. Genç yaşta kripto dünyasına “merhaba” diyen Fried, yaptıklarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle de FTX borsası ile kullanıcıların karşısına çıktı. Bu alanda ise başarılı olduğunu kısa sürede herkese kanıtladı.

FTX borsası şimdi ise, kripto piyasasının belirsiz olduğu zamanlarda bile agresif genişlemeye devam ediyor. Küresel ayak izini genişletme arayışında olan FTX, 2 Haziran Perşembe günü Japonya’daki operasyonlarının başladığını duyurdu. Açıklamada şu detaylara yer verildi:

“FTX Japan, düzenlenmiş bir borsa olarak işlev görecek ve lisanslı bir Japon kripto varlık değişimi hizmetleri sağlayıcısı olacaktır. Bu, FTX’in Japon kripto topluluğuna spot ticaret ve sürekli takaslar da dahil olmak üzere önde gelen kripto ürünleri ve hizmetleri sunmasına olanak sağlayacak.”

FTX borsası, durağan şirketlerin önüne geçiyor

FTX’in Japonya’daki genişlemesi, bu yılın başlarında Liquid Group Inc.’in satın alınmasıyla gerçekleşti. FTX başkanı Sam Bankman-Fried, bu satın almanın küresel bir yatırımcı tabanı sunma hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olduğunu söyledi. Konuyla ilgili konuşan FTX başkanı şunları söyledi:

“Satın alma bize yalnızca teknolojik bir avantaj sağlamakla kalmıyor. Aynı zamanda doğrudan Japon düzenleyicilerle şeffaf, yapıcı ve olumlu bir şekilde çalışmamıza da olanak tanıyor.

Japonya kripto para ticareti söz konusu olduğunda yaklaşık 1 trilyon dolarlık potansiyel pazar büyüklüğüne sahip. FTX Japan’ın piyasaya sürülmesiyle, bu pazara kalıcı ürünlerimiz ve spot kripto ticareti gibi ek ürünler getirebileceğiz.”

Son zamanlarda FTX borsası başkanı, bu yıl önemli satın almalar için milyarlarca dolar harcamaya hazır olduklarını söylemişti. İlginç bir şekilde, genişleme kararı Gemini ve Coinbase gibi diğer kripto borsaları işe almayı duraklattığında geliyor. 2022 yılı KuCoin ve FTX borsası için iyi geçtiğini söyleyebiliriz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin