PayPal'ın kripto para ortağından devasa fonlama turu geldi: Paxos 140 milyon dolar daha topladı
PayPal'ın kripto para ortağından devasa fonlama turu geldi: Paxos 140 milyon dolar daha topladı

PayPal kurucusu Blockchain girişimcilerine 100.000’er dolar destek verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dört farklı Blockchain girişimlerinin arkasındaki girişimci ve geliştiriciler isimlerini Thiel Derneği’nin (Thiel Fellowship) ödül alanlar listesinde bulabilir. PayPal kurucusu Peter Thiel, Blockchain girişimcilerine 100.000’er dolar destek verileceğini açıkladı.

Vitalik Buterin de 2014 yılında 100.000 dolar burs aldı

Milyarder yatırımcı Peter Thiel tarafından oluşturulan ve finanse edilen Thiel Vakfı Cuma günü burs kazananlarını açıkladı. Bu yılki burs kazananlar arasında Vest’in kurucu ortağı Axel Ericsson, Polkadot kurucu ortağı Robert Habermeier, MyCrypto’dan sorumlu teknik başkanı Daniel Ternyak ve Mechanism Labs kurucularından Aparna Krishnan bulunuyor.

Kripto para sektörünün en önemli isimlerden ve Ethereum’un kurucusu olan Vitalik Buterin’in de 2014 yılında 100.000 dolar burs aldığını hatırlayın. Her bir burs kazanana önümüzdeki iki yıl içinde mevcut ve gelecekteki projelerini geliştirmelerine yardımcı olacak 100.000 dolarlık bir hibe verilecek.

PayPal kurucusu bir Bitcoin destekçisi

Thiel Fellowship’in program yöneticisi olan Allyson Dias, bursların amacının, genç girişimcilerin gerçek dünya sorunlarıyla başa çıkmak için yenilikçi yaklaşımlar bulmalarına yardımcı olmak olduğunu söyledi. Thiel’in bir Bitcoin destekçisi olduğu biliniyor. Thiel’in Ocak ayında 20 milyon dolar değerinde Bitcoin yatırımı yaptığı belirtiliyor. Thiel aynı zamanda Bitcoin eleştirmenlerinin kripto parayı hafife aldığını belirterek lider kripto para biriminin “para rezervi” olduğuna inanıyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin