“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası!
Paypal kriptoa“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası! para açılımı resmi yazışmalara yansıyor

PayPal, Bitcoin’e karşı kripto para planlarını açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PayPal CFO’su John Rainey, Yahoo! Finans ile son görüşmesi sırasında, PayPal’ın kripto planları hakkında konuştu. CFO, yeni yıkıcı teknoloji üzerinde çalışırken, Bitcoin’in kendileri için büyük bir odak noktası olacak kadar yaygın olduğunu düşünmüyor.

Bitcoin masada

Fidelity ve diğer önemli oyuncular kriptoya girerken, PayPal çoğunlukla büyüyen sektörden uzak durdu. Rainey, PayPal’ın birkaç yıl önce trader’lar için ödeme yöntemleri listesine Bitcoin’i eklediğini iddia ediyor. Kripto pazarındaki devasa oynaklık seviyesi nedeniyle, perakende şirketleri anında Bitcoin’i sabit fiat para birimlerine dönüştürürler. Kripto için fazla bir rağbet yoktu.

Ancak, bu PayPal’ın Bitcoin’i tamamen terk edeceği anlamına gelmez. PayPal, 2015’ten beri kripto para birimlerini takip ediyor. John konu hakkında düşüncelerini şu şekilde yansıttı:

Blockchain ve kripto alanında da açıkça çalışan ekiplerimiz var ve gelecekte ne şekilde olursa olsun piyasaya katılmayı istiyoruz. Ben sadece şu an (Bitcoin için) biraz erken olduğunu düşünüyorum.

Kripto yutturmacası büyüyor

PayPal geçtiğimiz günlerde Cambridge’de bir dizi A serisi finansmanla Blockchain’e ilk yatırımını yaptı. Cambridge Blockchain sayısız Facebook veri skandalı ışığında kimlik yönetimi çözümleri sağlamaya çalışmaktadır.

Facebook’tan bahsetmişken, sosyal medya devi kripto planları hakkında çok daha iddialı. Bitcoin için tehdit oluşturduğu iddia edilen yaklaşan kripto para birimini manşet yapmaya devam ediyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin