Bitcoin madenciliği gitgide zorlaşıyor: Zorluk seviyesi yüzde 8 arttı
Bitcoin madenciliği gitgide zorlaşıyor: Zorluk seviyesi yüzde 8 arttı

Diar raporu: Bitcoin madenciliği şaşalı günlerine dönüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin madenciliği ölü olarak kabul edildi, ancak Nisan ayı herkesin yanlış olduğunu kanıtladı. Son aylarda, madenciler Diar’ın son sayısına göre, 291 milyon dolardan fazla para biriktirmeyi başardılar.

Ölü kedi sıçraması

Söz konusu rakam, Bitcoin madenciliğinin en düşük noktasına ulaştığı Şubat ayına kıyasla 100 milyon dolarlık bir artışa işaret ediyor. Genel olarak bu durum, Ekim 2018’de meydana gelen ve Bitcoin’in en alt seviyeye ulaştığı kripto katliamına kadar geçen sürede ilk kârı gösteriyor.

Madenciliğin büyümesi, nisan ayındaki yıldız Bitcoin rallisi ile ayrılmaz bir şekilde bağlantılı. 2 Nisan’da, BTC’nin fiyatı yüzde 20 arttı. Kripto kralı, yoldaki birkaç darbeye rağmen, hedef olarak hızını korumayı başardı.

Bitcoin madenciliği kârlı hale geliyor

Bitcoin’in Aralık 2017’den bu yana en yüksek kullanım seviyesine ulaşması dikkat çekicidir, bu da Bitcoin’deki işlem sayısını yansıtmaktadır. Yatırımcıların fiyatlardaki dalgalanma nedeniyle daha fazla kazanma eğiliminde oldukları görüldü. Bununla birlikte, Dephi Digital’in bir başka raporu aslan payının bu nisan ayında tam hodl modunda olduğunu gösterdi.

Bitcoin, yılın başından bu yana fiyatı yüzde 56’dan fazla artmasıyla 2019’un en iyi performans gösteren varlığı olmaya devam ederken, ağ ücretleri de artıyor. Diar, eğer ağ etkinliği 2017 yılında yapılan bir boğa çalışması sırasında kaydedilen delilik seviyesine ulaşırsa, ücretin yüzde 300’den daha fazla artacağını tahmin ediliyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin