OKEx
OKEx, Bitcoin Lightning Network'ü platformuna entegre ediyor

OKEx kullanıcıları için çekim işlemleri açıldı… Kullanıcılar nasıl tepki verdi?  

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük kripto para borsası OKEx, tüm çekim işlemlerini 26 Kasım saat 8:00’de (UTC) yeniden başlattı. Kullanıcıların fonlarını hızla çektiği görünüyor.

Tüm kullanıcı çekim işlemlerinin beş hafta süreyle askıya alınmasının ardından, kripto para borsası OKEx, 26 Kasım UTC saat 8: 00’de normal hizmetine geri döndü.

Geçtiğimiz hafta yeniden açıldığını duyuran OKEx, aksaklık sırasında müşterilere minnettarlığını ifade etmek için bir tazminat ve ödül programı başlatacağını belirtti.

Bu programlar, Tether (USDT) cinsinden komisyon indirim kartlarını, kullanıcıların varlıklarına ve işlem geçmişlerine dayalı bir kerelik tazminat ödemesini ve borsanın yerel tokeni OKB sahipleri için varlık ağırlığı hesaplamasının iki katına çıkarılmasını kapsıyor.

Bu çabalara rağmen, bugünün verileri, programların, borsaya olan güvenlerini yitirdiğini ve kullanıcıların paralarını çekmelerini engellemeye yetmediğini gösteriyor.

Para çekme işlemleri uzun süredir açık olmasa da, sosyal medya işlem izleyicilerinde bazı veriler dikkat çekiyor. Crypto Quant’in işletme müdürü Mason Jang’ın bu durumla ilgili twiti şu şekilde:

CryptoQuant’tan alınan veriler, “blok zaman çerçevesine göre para çekme açılışından sonraki ilk OKEx çıkışının 2.822 BTC’ye ulaştığını” gösteriyor ki bu “blok zaman çerçevesindeki yılın en yüksek seviyesi”:

Kripto transfer izleme hizmeti Whale Alert, para çekme işlemlerinin açılmasından sonraki bir saat içinde en az birkaç yüksek değerli işlemi takip etti:

OKEx, 16 Ekim’de para çekme işlemlerini askıya alırken, borsanın özel anahtarlarının sahiplerinden biri yetkililer tarafından yürütülen bir soruşturmada işbirliği yaptı ve bu nedenle sıcak cüzdan sistemi dahilinde işlemlere yetki veremedi.

Borsa, kurucusu Star Xu’nun aynı hafta polis tarafından sorgulandığına dair haberler olmasına rağmen, herhangi bir yasadışı faaliyete karışmadığını ileri sürdü.

Ekim ortasındaki aniden çekimlerin askıya alınması, o sırada piyasalarda önemli dalgalanmalara neden olarak Bitcoin’in (BTC) işlem fiyatında % 3’lük bir düşüşe neden olmuştu.

Borsadan diğer borsalara ve cüzdanlara çıkışlar devam ederken, piyasada düşüş eğilimi sürüyordu. BTC, 17.000 dolar desteğini test ederken Mart ayından bu yana en büyük kaybını yaşadı.

cointelegraph

OKEX çekim işlemleri, kripto para piyasasında volatiliteyi tetikleyebilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Bizi Takip Edin