featured

Merge sonrasında ilk NFT basıldı: Peki ödenen miktar ne kadar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 15 Eylül Perşembe günü sabah saatlerde gerçekleşen Ethereum Merge sonrasında farklı haberler geliyor. Merge ile birlikte birçok ilk bugün yaşanıyor. NFT pazar yerinin önemli kullanımı olan Ethereum için ilk basım gerçekleşti. Peki üretici bunun için ne kadar ödeme yaptı?

Ethereum (ETH), blok zinciri sabah saatlerinde 58.750.000.000T terminal toplam zorluğuna ulaştıktı. Bu ulama sayesinde altcoin’lerin lideri sonra bir hisse kanıtı ağına geçmiş oldu.

Birleşme, topluluk farklı zorluklarla karşı karşıya kalırken, son iki yıldır kripto alanında merakla beklenen gelişmelerden biri tamamlanmış oldu. 2 senedir dile getirilen güncelleme yine de en fazla bu yıl konuşuldu.

Ethereum Merge sonrasında ilk NFT

Ethereum birleşmesine herkes katkı yapmak ve tarihe geçmek için büyük uğraş verdi. Bir üretici ise birleşme sonrasında ilk NFT basarak tarihteki yerini aldı.

Üretici hisse kanıtına geçişten sonra Ethereum’daki ilk NFT’yi başarılı şekilde oluşturdu. NFT basarak kullanıcı 36 ETH ödedi. Bu ödeme PoS sürecine geçişten sonraki ilk NFT oldu.

Özel durumda, bir kullanıcı PoS tabanlı Ethereum ağında ilk defa takas edilemez tokenleri basmak için mevcut oranlarda yaklaşık 60 bin dolar değerinde 36 ETH harcadı. NFT’nin görüntüsü ise yukarıdaki gibi…

15537394 blok yüksekliğinde basılan görüntünün kendisi ise bir panda. Ethereum üzerindeki ilk NFT bir panda figürü içeriyor. Kullanıcının daha sonrasında satıp satmayacağı ise merak konusu. Pandayı tercih etmesinin nedeni ise “Geçişi” temsil ettiği düşünülüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin