Bir yatırımcı Ethereum fee ücreti için 39 bin dolar mı ödedi?

Ethereum güncellemesi gerçekleşti mi? İşte son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum güncellemesi, TSİ gün içinde değişiklik gösterdi. Saat 8 ile 9 arasında biteceği ön görülürken, saat biraz sarkmıştı. Şu an 09.45 saatiyle beraber Ethereum Merge işlemi tamamlandı.

Kripto pazarının en çok beklenen ve karmaşık yükseltmesi sonunda bitti. Haberi yaptığımız esnada tüm gözlerin merakla beklediği güncelleme başarılı şekilde tamamlandı. ETH istemcileri ve geliştiricileri PoW’dan hisse kanıtına (PoS) başarılı bir geçiş için çabaları artık sonuç verdi. Birleştirme ilerlemesinin artık %100’ü tamamlandı. Ayrıca, yürütme istemcilerinin neredeyse %89’u PoS geçişine hazır.

Ethereum güncellemesi tamamen hazır

Paris yükseltmesinden sonra, işaret zinciri bir bloğu sonlandırırken birleştirme geçişi resmi olarak tamamlandı. Blok üretildikten 2 dönem sonra veya 13 dakika içinde gerçekleşmiş olacak.

Ethereum güncellemesi için müşterilerin yaklaşık %100’ü birleştirmeyi tamamladı. Özellikle, %100 Go-Ethereum (geth), %100 Erigon, %100 Besu ve %100 Nethermind yürütme katmanı istemcilerinin düğümleri hazır. Şekilde hizmet verdi.

Ethereum Merge nedir?

Ethereum güncellemesi, kripto tarihinde önemli bir yere sahip oldu. Proof of Work sisteminden Proof of Stake geçiş yapıldı. Yani Ethereum üzerinde daha iyi imkanların olabilmesi ve enerji kullanımını azalmak amacıyla ETH varlıkları stake edilecek.

Ethereum madenciliği bitiyor mu?

Ethereum Merge ile Ether madenciliği artık tarih oldu. Maden ile üretim yerine artık stake ederek ETH varlıkları tutulabilecek. Bu da tarihte eşine rastlanmamış bir olaya ışık tutuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin