featured

Ethereum Merge için 7 yıl bekledik: Geçiş ile ilgili daha fazla detay…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İlk Ethereum proof-of-stake bloğu başladı. En büyük ikinci blok zinciri için yeni bir dönem başladı. Ethereum Merge için, geliştiriciler tam 7 yıl bekledi. Bu bekleyişin meyveleri ise artık alınmış oldu. 

Çoğu insan bu birleştirmeyi 2022 yılı itibarıyla duysa da aslında çok fazla bir geçmişe sahip.

Ethereum Vakfı’nın en önde gelen isimlerinden Tim Beiko ise, “İyiyiz. Bitti. Birleştik” diye tweet paylaşımında bulundu.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Birleşmenin gerçekleşmesine yardımcı olan herkesin “Çok gurur duyması gerek. Ekosistem için büyük bir an” olduğunu söyledi.

Ethereum Merge, sonunda güncellemesini yaptı

Ethereum nihayet, blok zincirinin çekirdek geliştiricileri tarafından yedi yıllık planlamanın doruk noktasına ulaşmasının ardından, temel fikir birliği modelini hisse kanıtı (PoS) olarak değiştirdi.

Protokolün birleştirmesi, blok zinciri 58.750.000.000T Toplam Terminal zorluğuna ulaştığı için 15 Eylül Perşembe günü tamamlanmış oldu. Diğer yandan paylaşılan verileri göre, enerji tasarrufu sağlayan yazılım güncellemesi aldı. ETH/USDT paritesi ise bu işlemlerin tamamından sonra 1.600 doların üstünde işlem görmeye başladı.

Ethereum geliştiricileri ve araştırmaları, yeni blokların veya hisse kanıtı Ethereum olarak adlandırılan slotların üretildiğini ve sonlandırıldığını doğruladı. Ethereum Vakfı’nın canlı yayınladığı geçiş etkinliğini ise anlık olarak 40 binden fazla kişi izledi.

blockworks


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin