Meme coin savaşı kızışıyor: Devreye bakın hangi para birimi girdi?

Meme coin savaşı kızışıyor: Devreye bakın hangi para birimi girdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ve Dogecoin’in rakibi olarak ortaya çıkan Floki Inu (FLOKI), son yaptıklarıyla ön plana çıkıyor. Takım, DAO’nun geçmesi durumunda büyük miktarda token yakmaya yönelik önemli bir karar aldı. Bu karar 27 Ocak Cuma günü gerçekleşti. Ekibin almış olduğu bu kritik karar büyük ralliyi sağladı.

FLOKI son 24 saatte %48,26 artarak 0,00001684 dolara kadar çıktı. Haftalık olarak da FLOKI/USD paritesi %51 arttı. 24 saatlik işlem hacmi, trader’ların dikkatini çekecek şekilde gerçekleşti ve burada da artış %386’yı buldu. 

Meme coin’in gelişimi bununla da sınırlı kalmadı. Bir borsa tarafına da önemli bir listeleme ya da işlem açılışına tanıklık etti. Cumartesi günkü hareket, Singapur merkezli MEXC borsasının Floki’nin ilk vadeli işlem alması da önemli rol oynadı.

Meme coin, kendi sektöründeki varlığını gösteriyor

MEXC borsası, 28 Ocak Cumartesi günü FLOKI/USDT vadeli işlemlerini başlatacağını duyurdu. Floki ekibi listelemeyi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Paylaşılan tweet’te;

“FLOKI vadeli işlemleri MEXC’de yayına girdi. Bu FLOKI’nin ilk vadeli işlem listesi ve ilgilenen kullanıcıların MEXC borsasında 20 kata kadar kaldıraçla FLOKI ticaretinden yararlanmalarına olanak tanıyor.”

Diğer yandan meme coin için yakım işlemi Shiba Inu’ya daha çok rakip olmasını sağlayacak. Yeni DAO teklifi başına 4,97 trilyon FLOKI yakılabilir hale gelecek. Eğer yakıma geçilirse Floki köprüsünde yakılacak olan 4.97 trilyon FLOKI tokeni (54.670.000 $ değerinde) arz miktarından silinecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin