featured

Bu işaretleri takip eden Shiba Inu yatırımcıları çok şey kazanabilir! Grafikler %17’lik ralliye işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi Shiba Inu, bir yükseliş modeli içinde işlem görüyor. Teorik olarak, modelin bu U şeklindeki şekil yapısı, alıcıların trendi kontrol altına aldığını gösterir. Bu nedenle, meme coin’in daha fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyleyebiliriz.

0,00000961 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı yapılması durumunda, 0,0000104 dolarda bulunan direnç noktasını zorlamak için %8,8 oranında bir artış gerçekleşebilir. 50 ve 100 günlük EMA arasındaki potansiyel yükseliş geçişi, alıcıların yükseliş momentumunu yenilemesine yardımcı olabilir.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi, 302 milyon dolardır. Bu da %20’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Kripto pazarındaki yeni yıl toparlanmasının ortasında meme coin’in fiyatı 0,0000079 dolarda bulunan destek noktasından U şeklinde bir toparlanma gerçekleştirdi. Geçtiğimiz üç hafta içinde, bu yükseliş eğilimi fiyatı %50 oranında yükseltti. Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada 0,0000119 dolar civarında işlem görüyor.

Ayrıca, fiyat rallisi bu yolculuk sırasında birden fazla direnci kırdı. Bu da onları alıcıların daha yüksek fiyatları sürdürmesi için uygun destek noktalarına dönüştürdü. Ayrıca, SHIB fiyatı kısa süre önce 0,0000117 dolarlık başka bir yüksek direnci kırdı ve yükseliş rallisini uzatmak için ek zemin sağladı.

Shiba Inu

Bununla birlikte, son dört gün içinde Shiba Inu fiyatı 0,0000117 dolar seviyesinin üzerinde yatay bir hareket gerçekleştirdi. Bunun sonucunda 0,0000122 doların yakınında birkaç kez daha yüksek seviyeler reddedildi. Bu reddedilişler, boğa koşusunun ardından gelen yükseliş momentumunun gücünü zayıflattı.

Bununla birlikte bu konsolidasyon aşaması, Shiba Inu fiyatının yükseliş momentumunu geri kazanması için faydalıdır. Fiyat, aşılan direnç konusunda sürdürülebilirlik göstermeyi başarırsa, alıcılar sonunda fiyatları %17 oranında daha yükseltebilir. Bunun sonucunda da 0,000014 dolardaki boyun çizgisine dokunulabilir.

Öte yandan, günlük mum 0,000117 dolarda bulunan destek noktasının altında kapanırsa, toparlanma rallisinden önce uzun bir düzletme gerçekleşebilir.

Bazı teknik göstergeler

Bollinger bantları: Sürekli olarak bu göstergenin üst bandına yakın hareket eden Shiba Inu fiyatı, pazardaki agresif bir ralliyi vurguluyor. Bu nedenle, aşırı alımı etkisiz hâle getirmek için meme coin’in bir düzeltme aşamasına ihtiyaç vardır.

RSI: Günlük RSI eğimi aşırı alım bölgesinden geri döndü. Bu da meme coin’in fiyatının yükseliş eğilimini dengeleme sürecinde olduğunu gösteriyor.

Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada 0,0000119 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim ayıların lehine. Volatilite ise yüksek.

Gözde meme coin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,000014 dolar ve 0,00008 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,0000117 dolar ve 0,0000079 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin