Litecoin, BTCTürk'te
Litecoin, BTCTürk'te işlem görmeye başladı.

Litecoin, BTCTürk’te işlem görmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 milyar doların üzerindeki piyasa değeriyle dünyanın en büyük altıncı kripto para birimi olan Litecoin, BTCTürk’te bugünden itibaren işlem görmeye başlıyor.

Yoğun bir talep söz konusuydu

Haberin yazılma anında 107,18 dolarlık bir değere sahip olan Litecoin, kullanıcılar tarafından uzun zamandır BTCTürk‘te görülmek isteniyordu. Geçtiğimiz Şubat ayında borsanın yeni sahibi olan Özgür Güneri ve ekibi, talepleri geri çevirmeyerek Litecoin’i portföylerine ekledi.

Litecoin, BTCTürk'te!
Litecoin, BTCTürk’te!

Bitcoin’e yakınlığı ile bilinen ve 2011 yılında eski bir Google mühendisi olan Charlie Lee tarafından yaratılan kripto para, işlem hızı olarak Bitcoin’e göre yaklaşık üç kat daha iyi veriler ortaya koyuyor.

Bu bağlamda konuşan BTCTürk CEO’su Özgür Güneri; kendini ispatlamış, güvenilir ve belli bir geçmişi olan para birimlerini platformlarına eklediklerinin altını çizdi.

Litecoin, BTCTürk’te: Litecoin’in son 1 haftalık performansı nasıl?

Coinmarketcap verilerine göre 11 Haziran 2018 15.30 itibarıyla 117,18 dolardan işlem gören Litecoin, haftanın ilk gününde son 1 haftanın en düşük performansını sergiliyor.

Litecoin: 5-11 Haziran 2018 grafiği
Litecoin: 5-11 Haziran 2018 grafiği

5 Haziran gününe 119,90 dolardan giriş yapan kripto para birimi, hafta boyunca 121,95 dolar seviyesine kadar yükselse de 11 Haziran itibarıyla 15 dolara yakın kayıp yaşamış durumda.

Litecoin: 5-11 Haziran performansı
Litecoin: 5-11 Haziran performansı

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Litecoin Wirex uygulamasını seçti: Kripto ödemeleri geleneksel ödemelerle birleşiyor!

Litecoin PayWithLitecoin ile ödemeleri kapınıza getiriyor!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin