featured
Volkswagen ve IOTA, CEBIT 2018'de ortak bir sunum yapacak.

Volkswagen ve IOTA, Cebit 2018’de güçlerini birleştiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Volkswagen ve IOTA Avrupa’nın en seçkin teknoloji fuarı olan Cebit’te ortak bir sunum gerçekleştirecek.

Satış rakamları bakımından dünyanın en büyük otomobil üreticisi olan Volkswagen ve IOTA, IOTA’nın otomobil endüstrisindeki verileri merkezden uzaklaştırma, emniyete alma ve dağıtmada nasıl yardımcı olabileceğini gösteren bir kavram kanıtı sunacaklar.

Volkswagen ve IOTA arasındaki bağ yeni değil

Volkswagen, IOTA’nın açık kaynaklı dağıtık defterini oluşturan Tangle’ın, özellikle kendi araçlarını kullanan araç filosundaki çok önemli özellikleri güçlendirmek için çalıştığını açıkladı.

Listede şu özellikler yer alıyor:

  • Otomatik araç yazılım güncellemeleri,
  • Araç sahiplik verilerinin güvenliği,
  • Etkin denetim yolları,
  • Geri çağırmaların daha etkili kılınması.

Bunun yanı sıra Volkswagen yetkilileri, ilerlemelerin müşteriler, yetkililer ve üçüncü taraflarla daha fazla güven oluşturmasına yardımcı olacağını söyledi. Şirketler, CeBit 2018’de teknolojiyi sergileyecek.

CEBIT 2018
CEBIT 2018

Fuar 15 Haziran’a dek sürecek

Avrupa’nın yenilikçilik ve dijitalleştirmeye yönelik en seçkin teknoloji fuarı olan Cebit, iş dünyası, hükümet ve toplumun dijitalleşmesini kapsıyor.

Almanya’nın Hannover kentinde, dünyanın en büyük fuar alanı olan Hannover Fuar Alanı’nda bugün başlayan etkinlik 15 Haziran tarihine kadar sürecek.

The Daily Hodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin