Kriz ortasında BTC fiyat tahmini ve yaşanan gelişmeler

Kriz ortasında BTC fiyat tahmini ve yaşanan gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC fiyat tahmini; haftanın son gününde başlangıç yine düşük kaldı. Bugün Asya oturumu boyunca pek değişmedi.  BTC önemli destek seviyesi olan 16.500$’ın üzerinde kaldı. Her ne kadar bu bölgenin üzerinde kalsa da yatırımcılar fazlasıyla tedirgin olduğunu gösterdi.

Diğer yandan iyimser teknik işaretler göz önüne alındığında, piyasa tipik bir boğa piyasasına girmeden önce zincir üzerinde kritik bir sinyal bekliyor. Kripto korku ve açgözlülük seviyesi ise 26 seviyesinde geziniyor.

Henüz aşırı korku seviyesine inmedi. Fakat kritik bölgede olduğunu görebiliyoruz. Yeniden aşırı korku piyasanın içinde aktif olabilir. Aynı zamanda hafta içinde gelen haberler piyasayı büyük ölçüde etkiledi. BTC fiyat tahmini öncesinde kısa bir haber turuna göz atalım.

Mazars, Binance ve FTX

Hafta içinde yoğunlukla haber bültenlerinde FTX haberleri gördük. Salı günü ifade vermeyi kabul eden SBF, Bahamalar’da tutuklandı. Bu haber bomba gibi düşerken ardından Binance’ın denetlenme ve kara para aklama haberleri geldi.

Denetçi şirket olan Mazars, artık kripto paralarla olan ilişiğini kesti. Binance denetlemesinden sonra farklı boyutlara taşınan olaylarla ilgili Mazars geri çekildiğini açıkladı. Buna karşılık tek iyi haber enflasyonun düşük gelmesi oldu.

BTC fiyat tahmini

Bitcoin’in şu anki fiyatı 16.760 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 11 milyar dolar. Bitcoin’in fiyatı dünden bu yana yaklaşık %0,20 düştü.

BTC/USD paritesinin Pazar günü 16.560$ yakınında acil destek bulması bekleniyor. BTC fiyat tahmini, RSI ve MACD göstergeleri aşırı satış bölgesinde olduğundan, %23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesi olan 17.000 $’a sıçrayabilir.

BTC fiyat tahmini için daha da yukarılarda, %38,2 Fibonacci geri çekilme noktası ve 50 günlük basit hareketli ortalama ile gerilen bir seviye olan 17.250 dolar var.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin