Bu iki majör altcoin’deki hareketler dikkat çekici: Son zamanların yükselişi geldi…

FTX vakasından sonra kripto endüstrisi nasıl güven kazanacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto endüstrisi, bu yıl içinde yaşanan olayları geçmişte birçok kez görmüştü. İflas, kriz, dolandırıcılık ya da borsaların çöküşü hikayeleri…

Geçmişten bugüne değişen ise kripto piyasasının artık daha çok bilinmesi oldu. 2018 ve öncesinde piyasa belli bir kesim tarafından dillendiriliyordu. Ancak bu durum 2020 yılından sonra değişti. İnsanlar daha fazla ilgi gösterdi ve yatırım yapmaya başladı. Bu da bilinen bir endüstri haline getirdi.

Kripto endüstrisinin bilinmesiyle ortaya çıkan riskler çoğaldı. Sadece bilinirlik artmadı. Şirketler kripto dünyasında yer almak için daha çok para harcadı ve kredilere başvurdu. Ayı piyasası kredilerini ödeyemeyen şirketlerle doldu. Sonunda da iflaslar kaçınılmaz oldu.

FTX vakası, kripto endüstrisi için büyük yıkıntı oldu

Kripto endüstrisi, FTX vakasıyla beraber daha çok darbe aldı. Şirketlerin borç batağı yatırımcıları da etkiledi. Bu durumda kripto piyasasının yeniden güven kazanması diğer yıllarda olduğu gibi zaman lacak gibi duruyor.

Diğer yandan Blockchain teknolojisinin kriptografi, değişmezlik ve merkeziyetçiliği hesaba katmaz. Bu kriptografik koruma ve diğer katılımcıların bilgisi olmadan kimsenin bilgileri düzenleyemeyeceği garantisiyle, blok zinciri kurcalamaya karşı korumalı bir işlem hesabı sağlıyor.

Blok zincirinin siber saldırılara ve güvenlik dolandırıcılığına karşı duyarlı olmadığı anlamına gelmez; bunlar, büyük olasılıkla son derece düzensiz kripto endüstrisini sürdüreceklerdir. Kötü niyetli nedenleri olan kişiler, Blockchain güvenlik açıklarını kendi avantajlarına kullanmalıdır. 

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin