Kripto piyasasındaki düşüşten en çok bu altcoin'ler etkilendi!
Kripto piyasasındaki düşüşten en çok bu altcoin'ler etkilendi!

Kripto piyasasındaki düşüşten en çok bu altcoin’ler etkilendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş kripto para piyasası kırmızıya dönerken, Zilliqa ve Near gibi birkaç Layer-1 kripto para önemli kayıplarla karşı karşıya.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Visa ve MasterCard gibi geleneksel merkezi ödeme yöntemlerine rakip olmayı amaçlayan kendi adını taşıyan blok zincirinin temelini oluşturan Zilliqa’nın fiyatı Pazartesi günü %14 düşüşle aylık en düşük seviyesi olan 0,097 dolara geriledi.

ZIL, Zilliqa destekli bir metaverse projesi olan Metapolis’in lansmanının arkasında token toplanmasıyla Nisan ayının başında 0,22 dolardan işlem görüyordu. Bu fiyat şimdi aşırı satın alınmış görünüyor ve yarıdan fazla 0,10 dolara düştüğü için o zamandan bu yana elde ettiği tüm kazanımları etkili bir şekilde sildi.

Geçen hafta, Blockchain Gaming Alliance’a (BGA) katılmak, token fiyatını neredeyse 0,14 dolara yükseltti, ancak etkisi kısa sürdü. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile ZIL, şimdi en değerli kripto para birimi olarak 70. sıraya geriledi.

Bu kripto paralarda düşüş nereye kadar devam edecek?

NEAR protokolünü destekleyen Near tokeni de aynı şekilde son 24 saat içinde değerinin %10’undan fazlasını düşürerek neredeyse bir ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor.

Yazım sırasında Near, CoinMarketCap başına 13,70 dolardan işlem görüyor. Bu, Tiger Global, Republic Capital ve FTX Ventures dahil olmak üzere bazı önemli VC yatırımcıları tarafından desteklenen 350 milyon dolarlık devasa bir fon toplamasının ardından kaydedilen 19,64 dolarlık seviyeden oldukça önemli bir düşüş.

NEAR’ın önceki zamları arasında Mayıs 2020’de 21.6 milyon dolar ve Ocak 2022’de 150 milyon dolar daha vardı. Başka yerlerde, Harmony (ONE) fiyatı son 24 saatte %10,4, Cosmos (ATOM) %9,3 ve Polkadot (DOT) aynı dönemde %9,2 düştü. Kripto pazarının geri kalanı Pazartesi günü esas olarak kırmızı renkte işlem görüyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin