Binance'dan gelen yeni listeleme bu meme coin'de fiyatı uçuracak mı?
Binance'dan gelen yeni listeleme bu meme coin'de fiyatı uçuracak mı?

Binance’dan gelen yeni listeleme bu meme coin’de fiyatı uçuracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, BABYDOGE’un nasıl satın alınacağına dair bir kılavuz yayınladı. Bu, meme coin’in yakında Binance’de listelenebileceğine dair söylentilere ve spekülasyonlara yol açtı. Bu gerçekleşirse, token’in değerine sağlam bir artış getirebilir.

Baby Doge Coin, çevrimiçi Dogecoin topluluğu tarafından oluşturulmuş bir kripto para birimidir. Ancak, tamamen ayrı bir kripto para birimi olduğunu unutmayın. Bu nedenle BABYDOGE, yatırımları teşvik etmenin bir yolu olarak işlem ücreti alan ve kullanıcılarını her işlemden sonra cüzdanlarına Baby Doge Coin ekleyerek ödüllendirdiği bir meme coin’dir.

Büyüme için bir katalizör olarak Binance listelemesi

18 Şubat’ta Huobi Global’in BABYDOGE’u nasıl listelediğini ele aldık. 18 Nisan 2022’de Binance, kullanıcı tabanına Binance’i kullanarak nasıl Baby Doge Coin satın alınacağını öğretmek için resmi bir kılavuz yayınladı.

Kripto para birimi Binance uygulamasında mevcut olmasa da, çeşitli farklı borsalar kullanılarak satın alınabilir.

Ancak bu kılavuz, Binance’in meme coin ile ilgilendiğini gösteriyor ve bu, birçok kişinin Binance’in gelecekte borsalarına ve uygulamalarına Baby Doge Coin’i (BABYDOGE) potansiyel olarak ekleyebileceği konusunda spekülasyon yapmasına neden oldu.

Bu gerçekleşirse, daha fazla kripto para yatırımcısı ona daha kolay erişebileceğinden, token’in değeri artabilir.

Baby Doge Coin (BABYDOGE) geleceği

18 Nisan 2022’de Baby Doge Coin’in değeri 0,000000002473 dolardı.

Bu değer noktasının Baby Doge Coin için ne anlama geldiğini görmemiz için, önceki ay boyunca sergilediği performansın yanı sıra tüm zamanların en yüksek değer noktasının üzerinden geçeceğiz.

Tüm zamanların en yüksek seviyesini aştığımızda, BABYDOGE, 16 Ocak 2022’de 0,000000006345 dolar değerindeydi. Burada, token’in 0,000000003872 dolar değerinde veya %156 oranında daha yüksek olduğunu görebiliriz.

Ancak Baby Doge Coin’in (BABYDOGE) bir önceki aydaki performansına baktığımızda, meme coin’in en düşük noktasına 15 Mart’ta 0,000000002717 dolar değerinde olduğunu görebiliriz. Bununla birlikte, en yüksek değer noktası, token’in 0,000000003593 dolar değerine ulaştığı 28 Mart’ta gerçekleşti.

Bu bize token’in değerinin 0,000000000876 dolar veya %32 arttığına dair bir gösterge veriyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, Baby Doge Coin’in (BABYDOGE) Nisan 2022’nin sonuna kadar 0,000000004 dolar değerine ulaşmasını bekleyebiliriz. Gerçekten Binance’de listelenirse, bu değer 0,000000006 dolara sıçrayabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin