Bugünün arbitraj fırsatları: BCH, DOGE, ETH, LTC, Dash, BTG
Bugünün arbitraj fırsatları: BCH, DOGE, ETH, LTC, Dash, BTG

İşte yüzde 43 varan kârlar elde edebileceğiniz arbitraj fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm kripto para piyasaları yeni bir düşüş baskısına maruz kaldıkça, fiyat açıkları kullanılmak için daha da önemli hale gelecek. Genelde olduğu gibi, bazı potansiyel arbitraj fırsatları da var. Ancak potansiyel kârlar fiyatların seyrinde tüm para birimlerinin nasıl geliştiğine bağlı olarak ciddi bir dalgalanma gösterecek. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugünün arbitraj fırsatları: BCH, DOGE, ETH, LTC, Dash, BTG

Bitcoin Cash (HitBTC/Gate/Livecoin)

Pek çok farklı Bitcoin Cash arbitraj fırsatının nasıl olduğunu not etmek oldukça ilgi çekici. Bu esas olarak, kullanıcıların son protokol yükseltmesinden sonra BCH’yi tekrar ticarete izin veren platformları içeriyor. BCH durumunda, HitBTC veya Kraken üzerinde satın alma ve Livecoin veya OKEx üzerinde satış denemeye değer olabilir. Poloniex’teki pazar şu anda istismar edilecek riskli bir piyasa, ancak deneyecekler %43’e varan kazanımlar elde edilebilir.

Dogecoin (Koineks/Gate/HitBTC)

Koineks platformuna erişebilen kripto para trader’ları için Dogecoin satın almak bugün iyi bir fikir olabilir. DOGE/BTC oranındaki mevcut boğa eğilimine rağmen, tüm platformlar bu altkoini aynı fiyat seviyesinde değerlendirmiyor. HitBTC, Gate veya Livecoin üzerinde satış yapmak net bir %1 kâr sağlayabilir. Mevcut koşullar altında herkesin isteyebileceği de budur.

Arbitraj platformları sayısı artıyor.
Arbitraj platformları sayısı artıyor.

Ethereum (BTCTurk/Kraken/KuCoin)

Bir kez daha, bugün Ethereum’u içeren çoklu arbitraj fırsatları var. BTCTurk üzerinden satın alma, kullanıcıların Poloniex, Gate, Livecoin veya KuCoin üzerinden satarak %2’ye varan kâr elde etmelerini sağlar. Kraken üzerinde alım yapmak ve bu dört borsada satmak ortalama olarak %1,1 kâr sağlayacak. Bitstamp’ta satın alma ve bu borsalardan ya da hatta Bittrex, Binance ve Bitfinex’ten satma, %1,2’lik bir kazanç sağlayabilir.

Litecoin (Kraken/Koineks/OKEx)

Günümüzün arbitraj olanaklarının çoğunun, Litecoin’in Ethereum’un boşlukları ile tam olarak aynı borsayı içerdiği görülecek. Kraken, Koineks veya Bitstamp üzerinde satın alma, işin temel aşaması. Bu LTC’yi OKEx, Gate, Livecoin, HitBTC veya Bitfinex’te satmak, %0,8 ile %1,2 arasında bir kazanç sağlayabilir.

Bitcoin Gold (HitBTC/Koineks/Gate)

Önceki günlere benzer şekilde, Bitcoin Gold arbitraj aralığı hala daha az göze çarpan bir şekilde de olsa yerinde. Bitcoin Gold’u HitBTC, Sistemkoin, Koineks, CEX veya Bitfinex’ten satın alan kullanıcılar, Gate.io’da satış yaparak %7,5’e varan kâr elde edebilirler. Özellikle bu arbitraj açığının birkaç gün boyunca olduğu göz önüne alındığında çok ilginç bir fiyat eğilimi.

Dash (Kraken/HitBTC/Livecoin)

Her gün bir Dash arbitraj fırsatı var. Kraken’de satın alma ve HitBTC veya Livecoin üzerinde satış yapmak, %1’lik güzel bir kâr sağlayabilir. Bu herhangi bir yolla elde edilebilecek en büyük kâr değil, ancak bu düşüş piyasası baskısı göz önüne alındığında, çok daha fazlasını da isteyemeyiz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin