featured

İşte Pantera Capital CEO’su Dan Morehead’e göre Fidelity, Bakkt ve ETF’lerin sektöre etkileri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir ETF’nin kripto para piyasası için bir çözüm olduğuna inananlar hayal kırıklığına uğrayabilirler. Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, bir ETF’nin yakın zamanda piyasaya sürülmeyeceğine inanıyor.

Pantera Capital CEO’su: “Bir ETF’yi onaylamak çoğu insanın düşündüğü kadar kolay değil.”

Morehead, 15 Ekim 2018 tarihinde New York’ta düzenlenen Bloomberg’in da bir panel tartışması sırasında ETF’lerden bahsetti. Çoğu kişi, kripto para birimi endüstrisinin temel sorunu olarak düzenleyici zorluklarına işaret etse de, Morehead asıl sorunun “kurumsal” olduğuna inanıyor.

En büyük boşluk faktörünün sadece kurumsal atalet olduğunu söyleyebilirim, değil mi? Bu odadaki insanların çoğu gibi bugün Bitcoin ile bir şey yapmak zorunda değilsiniz … Ama Blockchain alanı süper viral.

Bir ETF’nin onayı üzerine konuşan , bir ETF’yi onaylamanın çoğu insanın düşündüğü kadar kolay olmadığını ve Bitcoin’in bir ETF onayı almak için yeterince uzun süresi olmadığını vurguluyor.

Dan Morehead: “Fidelity ve Bakkt sektörü olumlu yönde etkileyecek!”

Morehead açıklamalarına şunları ekliyor:

Çok az insan ETF’si onaylanmış son varlık sınıfının bakır olduğunu biliyor. Bakır, 8000 yıllık bir element olmasına karşın ETF onayı tam 3 yıl sürdü. SEC, dul ve yetimlerin Bitcoin ETF’lerini satın almasını istemiyor. Onlar Bitcoin’in resmi olarak bir menkul kıymet olup olmadığını bile bilmiyorlar. Bu yüzden onaylanmış bir ETF’nin yıllar alacağını düşünüyorum.

Ayrıca Fidelity ve Bakkt hakkında Morehead şunları söylüyor:

Bundan beş yıl sonra geriye baktığımızda bunları sektöre muazzam miktarda sermaye getiren olaylar olarak göreceğiz. Çok iyi bir kurumsal saklama/takas çözümü, pek çok insanı bir göz atmaya zorlayacak, ve daha önce söylediğim gibi, bu çok viral bir şey, eğer yatırım topluluğunuzun sorusuna cevap vermek zorunda kalırsanız, Blockchain’de evet ya da hayır gibi, muhtemelen evet diyeceksiniz.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin