Pantera Capital CIO’su: “Krumsal yatırımcılar piyasaya bakışı değiştirdi.”
Pantera Capital CIO’su: “Krumsal yatırımcılar piyasaya bakışı değiştirdi.”

Pantera Capital CIO’su: “Yeni boğa koşusu kripto para piyasasını 10 kat artıracak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisinin en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Pantera Capital CIO’su Joey Krug, sıradaki Bitcoin boğa koşusunun bütün kripto para piyasasını mevcut değerinden %1000 daha yukarılara taşımasını beklediğini söyledi.

Pantera Capital CIO’su: “Kurumsal yatırımcılar piyasaya bakışı değiştirdi.”

Pantera Capital’den Joey Krug, iddialı tahminini bir Bloomberg röportajı esnasında verdi ve bir sonraki yükselişin bütün kripto para piyasasının toplam hacmini 2 trilyon dolardan daha fazla olacağını şu sözlerle ifade etti:

Bir sonraki boğa koşusuna bakarsanız, kripto dünyası genel olarak bulunduğu yerden 10 kat daha fazla yükseliş yaşayabilir.

Geçen hafta Fidelity Investments ve Intercontinental Exchange (ICE) gibi büyük finansal sektör oyuncularının kripto alanına girmeye başladıkları haberinin spekülatif yatırımlarda artışa yol açacağını belirten Krug, piyasanın artık olgunlaştığını ve şu sıralar sadece boğa koşusunu tetikleyecek bir şeyin olmasını beklediğini söyledi.

Mevcut durum Blockchain gelişiminin internetin ilk yıllarına benzediğini gösteriyor

Bunun gerçekleşmesi için Krug’a göre kripto para birimi ağlarının ölçeklenebilirlik sorununu çözmesi gerekiyor. Çünkü mevcut durum Blockchain gelişiminin, aynı internetin çevirmeli bağlantı kurduğu ilk zamanlardaki gibi. Krug açıklamalarına şunları ekliyor:

Eğer internete bakarsanız, bunu söylemek kolay. Sadece bir uygulama yaparsınız, biraz kullanıcı çekersiniz ve daha sonra ölçeklenme sorununu çözersiniz. Fakat bunların hepsi ayrı ayrı bir pazar, bu yüzden eğer ölçeklenebilirliğiniz yok ise, piyasa yapıcınız olmaz ve bu yüzden likiditenizde olmaz.

Lightning ve Liquid Networks

Özellikle Bitcoin için yapılan yeniliklerden ikisi, Lightning ve Liquid Networks şebekelerini içermekte. Şu anda beta olan Lightning Network (LN), Bitcoin üzerinde çalışan ikinci kat protokolü. Ağın yerleşik komut dosyası dilini kullanarak, kullanıcılar “off-chain” fonlarını LN ödeme kanallarına aktarabilir. Burada işlemlerde madencilik doğrulaması gerekmez ve sonuçta hemen hemen hiç maliyet olmadan anında işlenebilir.

Bu teknolojiler -diğer engellerden gelenler gibi- henüz primetime için hazır değiller. Ancak Krug, önümüzdeki birkaç yıl içinde bazı kripto para ağlarının Visa/Mastercard ölçeğine ulaşmasını beklediğini söyledi. Bu arada, kripto para piyasasının bir sonraki katalizör gelene kadar menzile bağlı kalacağına inandığını da ekledi.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin