featured

Haziran ayı bitmeden satın alınabilecek düşük fiyatlı 3 altcoin nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki son çöküş, birçok altcoin’in büyük oranlarda değer kaybetmesine sebep oldu. Dolayısıyla, fiyatlar şu anda büyük ölçüde indirimli ve bu da ilgilenen yatırımcılara iyi bir giriş fırsatı sunuyor.  İşte, Haziran ayı bitmeden satın alabileceğiniz ve yüksek potansiyele sahip düşük fiyatlı 3 altcoin.

Zilliqa (ZIL)

Kripto piyasasındaki artan satış baskısının ortasında, ZIL fiyatı aylık en düşük seviye olan 0,0155 dolara geriledi. Günlük grafikte oluşan uzun düşük fiyat reddi, alıcıların bu destek seviyesinde biriktirmeye başladığını gösteriyor. Bu da yükseliş trendinin geri dönme potansiyelinin yüksek olduğunun bir işaretidir.

altcoin ZIL grafik

Ayrıca, altcoin’in haftalık RSI eğimi hafif bir yükseliş sergiliyor. Bu da alıcılara ek güven sağlayarak altta yatan bir yükseliş momentumuna işaret ediyor. Bununla birlikte öte yandan teknik göstergeler, alıcıların son on ayda kontrolü ele geçirmesini engelleyen aşağı yönlü bir trend çizgisi olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle daha güvenli bir giriş noktası arayan yatırımcılar, genel trend çizgisinin üzerinde bir kırılma için beklemelidir. Koparma sonrası bir ralli, fiyatı 0,05 dolardaki psikolojik işarete geri götürme potansiyeline sahiptir.

Stacks (STX)

10 Haziran’da Stacks fiyatı, yükselen trend çizgisi ve 0,467 doların birleşik desteğinde uzun bir ret mumu ile boğaların hareketini engelledi. Bu mum, alıcıların gün içindeki kayıplarının çoğunu telafi edebildiğini ve bu destek seviyesini güçlü bir şekilde savunduklarını gösteriyor.

STX fiyatı son 24 saat içinde %1,68 oranında bir düşüş kaydetti. Altcoin, üzerindeki sürdürülebilirliğini doğrulamak için bu destek noktasını yeniden test edebilir. Bu destek seviyesinden olası bir geri dönüş, alıcıların genel trend çizgisine meydan okumasını sağlayacaktır.

Direnç çizgisinin üzerinde bir kırılma, trendin tersine dönmesinin erken bir işareti olacaktır. Bunun gerçekleşmesi durumunda altcoin’in fiyatı 1 dolar seviyesine geri kazanabilir.

MultiversX (EGLD)

Günlük zaman çizelgesinde, EGLD fiyatı şu anda düşen takoz modeli içinde işlem görüyor. Teorik olarak bu model, genel eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılmanın habercisi olan bir yükseliş modelidir. Dolayısıyla yatırımcılar için iyi bir giriş fırsatı sunar.

Ancak, kripto para piyasasındaki son satışlar nedeniyle altcoin’in fiyatı modelin alt trend çizgisine ulaştı. Bu destek noktasındaki daha düşük fiyat reddi, momentum göstergesinden gelen aşırı satış sinyaliyle birleştiğinde, yükselişin tersine dönme olasılığını gösteriyor.

Bu tersine dönüş, model içindeki boğa döngüsünü başlatarak EGLD fiyatını 40 dolarda bulunan ilk hedefine yükseltebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin