featured

Shiba Inu boğa koşusunun başlaması için fiyatın aşması gereken 3 kritik seviye nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), şu anda önemli bir düşüş yaşıyor. SHIB yatırımcılarının yaklaşık %93’ü şu anda kayıplara boğuşuyor. Bu da meme coin’in ne kadar korkunç bir durumda olduğunun göstergesidir. Shiba Inu fiyatının bu eğilimi tersine çevirmesi ve yeniden kâra geçebilmesi için geri aşması gereken 3 temel fiyat seviyesi var.

Shiba Inu

Kritik seviyeler nedir?

Fiyat için ilk kilit hedef 0,0000078 dolarda bulunuyor. Bu seviye, varlık için belirleyici bir kırılma seviyesini işaret ettiği için büyük önem taşıyor. Bu engelin aşılması, düşüş eğiliminin başarılı bir şekilde sonlandığının sinyalini verebilir. Daha sonra ise potansiyel olarak SHIB sahipleri arasında bir ralli başlatabilir ve token’a olan güvenin geri kazanılmasına olanak sağlayabilir.

Shiba Inu için bir sonraki ana hedef, 0,000009 dolardır. Bu seviye, meme coin’in Mayıs ayında aşamadığı önemli bir direnci temsil ediyor. Bu seviyeye ulaşmak ve aşmak, yalnızca son düşüşten başarılı bir şekilde kurtulduğunu göstermekle kalmaz, aynı zamanda SHIB’i yukarı doğru bir yörüngeye yerleştirir. Ayrıca, güçlü bir toparlanma göstererek ve boğaların güçlenmesine de olanak sağlayacaktır.

Gözde meme coin’in ulaşması gereken üçüncü ve son hedef ise 0,00001 dolar seviyesidir. Bu fiyat, Shiba Inu için önemli bir psikolojik engel ve pazar eşiğidir. Bu seviyenin aşılması, yalnızca meme coin  için yeni bir boğa koşusunun habercisi olmakla kalmayacak, aynı zamanda yatırımcılarının inancını da pekiştirecektir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin