vladimir putin

Vladimir Putin: “Taş devri taşlar bittiği için kapanmadı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, pazar günü Rusya’nın en büyük bankası olan Sberbank‘ın başkanı Herman Gref ile bir toplantıda Blockchain teknolojisi hakkında görüştü.

Bankanın kendi işlemlerinde Blockchain teknolojisini kullanacağını ifade eden Gref, aynı zamanda Rus hükümetinin eğitim ve mesleki eğitimde Blochchain teknolojisini kullanması gerektiğini Putin’e önerdi. Gref şu ifadeleri kullandı:

Bu alanda profesyonellere ihtiyacımız var. Dikkat edilmesi gerekiyor. Ayrıca konuyla ilgili mevzuata ihtiyacımız olduğu açık.

Vladimir Putin: İlerlememiz gerekiyor

Puti, Gref’in sözlerinin ardından şu ifadeleri kullandı:

Meslektaşlarımız ve ülkemizin vatandaşları şunu sorabilir: Bunlara neden ihtiyaç duyarız? Petrol, gaz, kömür, her şeyimiz var. Ancak ilerlememiz gerekiyor. İhtiyacımız olan budur.

Putin, şu an dünyada bir teknoloji yarışı olduğunu söyledi. Yarışa geç kalanların ileride Blockchain teknolojisinde lider konumda olanlara bağımlı olacağını ifade ederek, sözlerine şunları ekledi:

Bir Arap ülkesinin eski petrol bakanı şöyle demişti: Taş devri taşların bitmiş olması nedeniyle sona ermedi, yeni teknolojiler çıktığı için bitti. Artık dünyada yeni teknolojiler var. Yarışa geç kalanlar, bu süreçlerin liderlerine tam bağımlı olacaklar. Rusya buna izin vermez!

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin