VeChain, blok zinciri olan VeChainThor, tedarik zincirine entegre edilecek.
VeChain, blok zinciri olan VeChainThor, tedarik zincirine entegre edilecek.

VeChain, büyük bir anlaşma yaptı: VEN fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain, bugün önemli bir ortaklık duyurusu yaptı. VeChain Vakfı, resmi sosyal medya kanalları aracılığı ile yaptığı açıklamada, Çin’in en büyük ikinci gıda şirketi olan BrightFoods ve onun yan kuruluşu olan Shanghai Xiandao Food ile iş ortaklığı anlaşması imzaladığını belirtti.

VeChain, bu anlaşmayla Çin pazarına girdi

Bright Food’un yılda yaklaşık 25 milyar dolar kazanan bir şirket olduğu düşünüldüğünde, ortaklığın önemi ve büyüklüğü daha netlik kazanıyor. Ortaklık kapsamında VeChain’in Blockchain’i olan VeChainThor, BrightFoods’un gıda şirketlerinin tedarik zincirine ve veri yönetim sistemlerine entegre edilecek.

CoinMarketCap verilerine göre, VeChain (VEN) Bitcoin’in değer kaybetmesinin etkisiyle, son 24 saatte yüzde 5,5’lik bir düşüş yaşadı. Yazım sırasında 4,6 dolar seviyesinden işlem görüyor. VeChain, toplam piyasa değerine göre en büyük 15. kripto para konumunda. Bu arada geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük denetim firmalarından biri olan PwC’de VeChain’in hisselerinden alarak kripto paraya yatırım yaptı.

VeChain Bockchain’i yaygınlaştırmaya çalışan bir platform

Singapur merkezli VeChain, kapsamlı yönetim yapısı, sağlam ekonomik modeli ve gelişmiş IoT entegrasyonu sayesinde Blockchain teknolojisini gerçek dünyaya bağlamayı amaçlayan lider küresel bir kamu zinciri platformu olarak tanımlamakta. VeChain’e göre, Blockchain çözümleri devlet ve özel sektör işletmelerinin tüm tedarik zincirlerinde kullanılabilir. Asıl amacı dürüst bir şekilde iş yapmayı tüm alanlarda sağlayacak devrimi gerçekleştirmek.

VeChain, bu anlaşmayla VEN fiyatlarını etkilemek istemekte. Bright Food gibi bir ortaklık VeChain’in gelişimini hızlandıracak ve dolayısıyla VEN fiyatlarını olumlu yönde etkileyecek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin