Bitcoin Cash yatırımcıların beklentileriyle uyumlu olarak iyileşiyor
Bitcoin Cash yatırımcıların beklentileriyle uyumlu olarak iyileşiyor

Bitcoin Cash yatırımcıların beklentileri doğrultusunda toparlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH), 1.220 dolar seviyesinin yakınında destek buldu ve ABD doları karşısında hafif bir toparlanma kaydetti.
  • BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda dirençle birlikte kısa vadeli bir düşüş trendi çizgisi var.
  • Parite, yaklaşık 1.340 dolar ve 1.350 dolar direnç seviyesine yakın bir çok engelle karşı karşıya.
  • Bitcoin Cash yatırımcıların beklentileri doğrultusunda dolar karşısında iyileşiyor.

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.220 dolardan yavaş bir şekilde toparlanıyor. BCH/USD paritesi, kısa vadede düzelebilir, ancak 1.350 doların üzerindeki kazançlar kolay olmayacak.

Bitcoin Cash yatırımcıların beklentileriyle uyumlu olarak iyileşiyor

Dün, ABD doları karşısında Bitcoin Cash fiyatında 1.300 doların altında keskin bir aşağı yönlü hareket oldu. Fiyat bile, 1.240 dolarlık destek seviyesinin altında işlem gördü ve neredeyse 1.200 dolar desteğini test etti. Fiyat, yukarı yönlü bir toparlanmaya başlamadan önce, 1.220 dolar civarına yakın bir seviyede oluşturuldu. Bitcoin Cash, son düşüşün %23,6 Fib geri alım seviyesinin üstüne çıkarak 1.490 dolardan en yüksek 1.220 dolar seviyesine indi.

Ayrıca Bitcoin Cash, 1.300 dolarlık direncini temizlemeyi başardı, ancak üst kısımda birçok engel var. Ayrıca, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.340 dolardan dirençli kısa vadeli bir düşüş trendi hattı da bulunmakta. Üstelik, son düşüşün 1.490 dolardan 1.220 dolara düştüğü sondaki %50 Fib düzelme seviyesi, çok önemli bir direnç olarak hareket etmek için 1.360 dolar seviyesine yakın. Kısacası, 1.340 dolar ve 1.350 dolar direnç seviyelerine yakın büyük bir engel oluşturuyor gibi görünüyor. Bir kırılma ve 1.350 doların üzerindeki fiyat, Bitcoin Cash’i 100 saatlik basit hareketli ortalamaya doğru itebilir, bu da 1.400 dolardan önceki bir sonraki direnç.

Bitcoin Cash yatırımcıların beklentileri doğrultusunda toparlanıyor
Bitcoin Cash yatırımcıların beklentileri doğrultusunda toparlanıyor

Grafiğe bakıldığında, Bitcoin Cash 1.240 doların üzerinde pozitif işaretler gösteriyor. Ancak, bir kırılma ve 1.350 dolar, 1.380 dolar ve 1.400 doların üzerine kapanması kolay olmayacak. Aşağı yönde, destekler 1.300 dolar ve 1.240 dolar olarak görülüyor.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD, boğa bölgesinde yavaşça hareket ediyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin üzerinde.

Büyük Destek Seviyesi: 1.240 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 1.350 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin