unibright
unibright, Blockchain teknolojisinde kullanım kolaylığı hedefliyor

Unibright Blockchain teknolojisine evrensellik kazandırmayı amaçlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Unibright projesi, gelişmiş Blockchain teknolojisini herhangi bir iş modeline entegre etmeyi sağlayacak bir çerçeve oluşturmayı amaçlıyor.

Blockchain teknolojisi, kripto piyasasının ilgi görmeye başlaması  sayesinde 2017’nin büyük bir gelişim gösterdi. Şimdi, dünyanın dört bir yanındaki şirketler, çeşitli avantajları için Blockchain’den  yararlanmayı göz önünde bulunduruyor. Bununla birlikte, Blockchain teknolojisinin uygulanması, teknik uzmanlık ve yetenekli geliştiriciler gerektiriyor.

DLT’den faydalanacak bir pozisyonda olan işletmelerde bile, akıllı sözleşmeler gibi özelliklerin kurulması oldukça uzun sürmektedir. Bununla birlikte büyük mali kayıplara yol açabilecek birçok hata gibi çeşitli sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Buna ek olarak, eldeki sermaye ile bile, teknolojiyi güvenli bir şekilde dağıtmak için yeteri kadar profesyonel Blockchain geliştiricileri bulmak oldukça zordur.

Bu, önemli sermaye ve kaynaklara sahip olmayan şirketlerin Blockchain teknolojisinden yararlanamayacağı anlamına mı geliyor? Unibright takımı öyle düşünmüyor. Proje, gelişmiş bir Blockchain ekosistemini programlama, kaynaklarına ve uzmanlıklarına ihtiyaç duymadan mevcut iş süreçlerine entegre etmeyi sağlayan birleşik ilk çerçeveyi sunuyor. Unibright, her şirkete DLT dağıtımını kolaylaştıran pratik araçlar sunmayı amaçlıyor.

Çözüm, Blockchain tabanlı iş entegrasyonu ve bu çerçeveden faydalanan bir dizi uygulamayı içeriyor. Özellikle, sistem gerçek dünyadaki işletmeler için “Teklif İsteme”, “Fatura Gönderme”, “Gönderi Süreci İzleme”, “Sigorta Talebi İşlemi” veya “Yeni Kiralama” gibi çeşitli tasarlanmış entegrasyon senaryoları sunuyor. Bu şablonlar görsel olarak tasarlanmış ve özelleştirilebilir özelliklere sahip.

Unibright   projesinde, müşteri sadece bir iş akış şeması şablonu seçmesi gerekiyor. Ardından Unibright otomatik olarak çeşitli Blockchain akıllı sözleşmelerini, çapraz Blockchain ve çapraz-sistem bağlantıları için gerekli akıllı adaptörleri ve iş sürecini izlemek için akıllı sorgu setleri oluşturuyor.

Unibright ICO detayları

Proje, Ethereum Blockchain’de topluluğa faydalarını sunan UBT tokenleri ile fon sağlamayı amaçlıyor. UBT tokenleri, Unibright akıllı sözleşmeleri kaydetmek için tek ödeme seçeneği olarak kullanılacak. Ve daha sonra ek hizmetler için değiştirilebilecekler. UBT ayrıca belirli iş şablonlarıyla ticaret yapma veya sistem akıllı adaptörleri için piyasaya güç sağlayacak.

Toplam token kaynağı 150 milyon ile sınırlıdır. 100 milyonu (yüzde 67’si) ICO‘da satış ve dağıtım için kullanılabilir olacak. 1 UBT için döviz kuru $ 0,1 olarak ayarlanmış ve tokenleri erken alanların bir bonus kazanacağı da bildiriliyor.

ICO, 10 Nisan – 10 Mayıs 2018 arasında veya tüm tokenler satılıncaya kadar çalışacaktır. 10 Mayıs tarihinden sonra satılmamış token kalırsa imha edileceği beyan ediliyor. Yatırım yapmayı düşünenlerin bilmesi gereken önemli bir konuda, UBT’nin satış sonrası üretimi olmayacağı veya ek bir tedavüle çıkışının olmayacağıdır.

cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin