Bloomberg araştırması: Bitcoin ve kripto uygulamaları indirilmesindeki sıfır artış neyi gösteriyor?
Tüm yatırımcıları sevindirecek kapsamlı kripto yatırım uygulaması başladı

Tüm yatırımcıları sevindirecek kapsamlı kripto yatırım uygulaması başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm yatırımcıları sevindirecek kapsamlı kripto yatırım uygulaması başladı. Blockchain startup’ı ​​Gem, kullanıcıların tek bir uygulamada kripto para birimlerini izlemelerini, depolamasını, ticaretini yapmasını ve keşfetmesini sağlayacak kapsamlı bir platform başlatmayı planlıyor.

Uygulama, deneyimli kripto kullanıcıları ile sektördeki yeni kullanıcılar arasındaki uçurumu kapatacak

2013 yılının başından bu yana Toyota ve CapitalOne gibi şirketler için büyük ölçüde kurumsal ürünlere odaklanan Gem’e göre, bu yeni platform her şeyin bir arada olduğu, kullanıcı dostu çözüm, deneyimli kripto kullanıcıları ve sektördeki yeni kullanıcılar arasındaki uçurumu kapatacak bir uygulama. Gem’in CEO’su Micah Winkelspecht, konuya yönelik şunları söyledi:

Şirketin başlangıcından bu yana, bireylerin ellerine daha fazla kontrol ve güç vermek için merkezi olmayan hareketi ilerletmek olan basit bir hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Kripto para piyasasında yaşadığımız sorunları çözmek için doğrudan tüketiciye gidip, en kısa zaman çizelgesinde en büyük etkiyi yaratabileceğimizi bu pazarda hissettik.

Kullanıcılar, donanım cüzdanlarındaki tokenleri manuel olarak izleyebilecek

Şirket, platformunun portföy bileşeninin, başlangıçta 22 borsa ile entegre olarak, kripto yatırım yönetimi için “tek bir giriş noktası” olarak hareket etmesini amaçlamakta. Mayıs ayında herkese açık beta sürümü için planlanan bu özellik, kullanıcıların donanım cüzdanlarında çevrimdışı tutulan tokenleri manuel olarak izleyebilmelerini de sağlayacak.

Gem’in evrensel token cüzdanının tanıtımı, yaz aylarında devam edecek ve kullanıcılara Bitcoin, Ethereum ve tüm ERC-20 tokenlerini tutma ve ticareti yapma olanağı sağlayacak. Şirket, cüzdanın lansmanından sonra diğer kripto paraları da platforma eklemeyi planlıyor.

Gem ayrıca, daha geniş şifreleme topluluğuna kullanıcıları “keşif aracı” ile bağlayacak ve 1.500 token hakkında bilgi sağlayacak. Ayrıca sosyal medya araçları aracılığıyla daha ​​geniş kripto para birimine açılan bir ağ geçidi olarak hareket edecek.

Tüm yatırımcıları sevindirecek kripto yatırım uygulaması, piyasadaki boşluğu dolduracak

Şirket, kullanıcı dostu olduğunu ve kripto yatırımcılarının anketlerinden ve platformun tasarımını bilgilendirmek için yeni başlayanlardan veri kullandığını söyledi. Micah Winkelspecht, konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Gem’de hepimiz kripto para yatırımcısıyız. Bu yüzden piyasadaki boşlukları çok iyi biliyoruz ve bu boşluğu doldurmak için bu platformu başlatmaktan heyecan duyuyoruz.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin