tel aviv, konferans, blockchain, bitcoin, düzenleme, hukuk
Tel Aviv Blockchain

Tel Aviv şehrindeki konferansta, kripto paralar hukuk çerçevesinde masaya yatırılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zioni Pillersdorf Phillip Hukuk Bürosu, Tel Aviv’de Kripto para birimlerinin yasal ve düzenleyici yönleriyle ilgilenecek bir konferans düzenliyor. Kripto para Konferansı, Kanun ve Yönetmelik etkinliği 26 Nisan 2018 tarihinde olacak.

Kripto para birimleri ve Blockchain ile ilgili diğer konferanslardan farklı olarak bu konferans, şu ana kadar yapılmamış olan çeşitli yargı alanlarındaki yasal zorluklarla ilgili olacak. Konferans, avukatlar, muhasebeciler, düzenleyiciler, CEO’lar, akademisyenler ve diğer endüstri katılımcıları da dahil olmak üzere kripto para birimi için geçerli olan farklı düzenlemeler ile düzenli olarak ilgilenen profesyonellere yönelik olacak.

Konferansta ele alınacak ana konular şunlardır:

  • Kripto para biriminin güncel düzenlemesi, yürürlükteki düzenlemelere (AB, İsviçre, Japonya vb.) genel bir bakış ve önerilen düzenlemeler için tartışma.
  • Kripto para biriminin altyapısı ile ilgili yasal zorluklar ve düzenlemeler (borsalar, cüzdanlar, brokerler vb.).
  • ICO’lar için mevcut düzenleme ve yasal zorluklar.
  • Kripto para biriminin (bir varlık veya para birimi olarak) vergilendirilmesi.
  • Kripto para birimleri ve bankalar dost mu düşman mı? Bu bölümde, bankalar ile kripto piyasası arasındaki ilişkilerin incelenmesi ve bu ilişkilerden doğan hukuki sorunlar ve endişeler ile ilgilenme yolları ele alınacaktır.

Tel Aviv’de gerçekleşecek konferansa çok sayıda hukukçu katılacak

Bu etkinlik, katılımcılar için karşılaştırmalı bir bakış açısı sunacak. Dünyanın dört bir yanından önde gelen kişileri bir araya getirme şansı olacak. Konferansta konuşmacılar, fintech alanında deneyimli avukatlar, bankacılar ve akademisyenler olacak.

Diğer katılımcılar arasında, Bits of Gold Ltd.’in CEO’su ve kurucu ortağı olan Youval Rouach, İsrail’in en büyük ve en eski kripto para birimi brokerı Stephen Rutenberg, Polsinelli’den bir yetkili, AM Law100 hukuk şirketinden Douglas W. Arner, Hong Kong Üniversitesi’nde hukuk profesörü Kerry Holdings ve finansal düzenleme konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biri, kripto para piyasasının geleceği hakkındaki görüş ve fikirlerini paylaşacak.

Bitnovosti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin