featured

Shiba Inu (SHIB) fiyat tahmini: Google Bard, Bitcoin’in 200.000 dolara ulaşması hâlinde SHIB fiyatının kaç dolar olacağını tahmin etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SHIB haberler: Kripto para piyasasında heyecanla beklenen Bitcoin yarılanmasının hem BTC için hem de altcoinler için bir yükseliş rallisini tetikleyecek önemli bir katalizör olduğu düşünülüyor. 2024 Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen halvingin altcoinleri nasıl etkileyeceği konusunda analistlerden ve yatırımcıdan kaynaklı spekülasyonlar söz konusu. Bununla birlikte piyasa değerine göre 16. büyük dijital varlık olan Shıba Inu için tahminler oldukça iyimser. Çünkü yüksek enerjili bir takipçi ordusu olan SHIB’e ait teknik grafikler 2024’te meme coin için muzaffer bir boğa koşusuna işaret ediyor.

Bununla birlikte Bitcoin yarılanmasından sonra Bitcoin’in ne kadar yükseğe çıkabileceğine dair birçok tahmin var. Bitcoin’in belirtilen fiyat hedefine ulaşması hâlinde meme coinin ne kadar yükselebileceğini görmek için Google’ın yapay zekası Bard’a danıştık. Bitcoin için esas alınan seviye ise 200.000 dolar oldu.

SHIB fiyat analizi:

Ocak ayının başında hafif bir dalgalanma yaşadıktan sonra düşüşe geçen meme coin, haftalık direnç trend çizgisinin kırılmasının ardından haftalık bazda yüzde 10’lük bir düşüşle 0.000009504 dolar seviyesinde işlem görüyor. Psikolojik destek seviyesinin üzerindeki hakimiyetini kaybetmesinin ardından bu hafta SHIB fiyatı, uzun kuyruklu bir formasyonla yüzde 5’lik bir düşüşe yol açıyor ve bu da düşük seviyelerdeki aktif talebi yansıtıyor.

SHIB
SHIB 7 günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Ayrıca RSI göstergesi satın alma baskısındaki kaybı işaret ediyor.  Fiyat analizine göre alıcıların 0,000010 dolar seviyesinin üzerinde tutunması çok önemli olacak. Böyle bir durumda geri dönüş, yükseliş trendini 0,0000125 dolar ve 0,000015 dolar seviyesindeki bir sonraki direnç noktalarına taşıyabilir. Bu nedenle, altcoinin yeniden test sonrası yükseliş ivmesinin kazanma ihtimali yüksek. Şu anda SHIB fiyatı psikolojik işaretin biraz altında işlem görüyor. Ancak haftalık düşüş, aşağı yönlü bir sonuç doğurabilir.

Bard tahmin ediyor: Shiba Inu fiyatı ne kadar tırmanabilir?

Geçtiğimiz hafta Terra Classic LUNC tahmini yapan Bard, daha önce belirtiği gibi herhangi bir kripto para biriminin gelecekteki fiyatını tahmin etmenin zor olduğu dile getirdi. Piyasa şartlarındaki oynaklık, artan ve azalan belirlenme, spekülatif haberlerin etkisini göz önünde bulundurmak ve bunların dijital varlıklar üzerinde etki edebileceğini hatırlatmak gerekiyor.

Bunu göz önünde bulundurarak Bitcoin fiyatının kıstas alıp altcoinin potansiyel fiyatı hakkında bir tahminde bulunmak mümkün. Çünkü Bard, fiyat eğilimleri açısından Bitcoin ve SHIB arasında pozitif bir korelasyon olduğunu vurguladı. Bard bunu şu şekilde açıklıyor:

“Bu, Bitcoin’in fiyatı yükseldiğinde SHIB’nin fiyatının da yükselme eğiliminde olduğu ve bunun tersinin de geçerli olduğu anlamına geliyor. Bu korelasyonun gücü zaman içinde değişebilir, ancak tarihsel olarak gözlemlenmiştir.”

SHIB için öngörülen fiyat senaryoları

Bitcoin’in yarılanmasından sonra 200.000 dolara ulaştığını varsayan Bard, buna bağlı olarak altcoin için iki farklı senaryo sunuyor.

Ona göre ilk senaryo, BTC ile meme coin arasında güçlü bir korelasyon olduğuna dayanıyor. Bu güçlü pozitif korelasyonda Bitcoin hedeflenen değerlere ulaşabilirse meme coin potansiyel olarak 0,00004386 dolara çıkabilir. Chatbot bu fiyatı, meme coinin mevcut fiyatını Bitcoin’in yarılma sonrası fiyatının mevcut fiyatına oranıyla çarparak elde etti.

İkinci senaryo ise daha zayıf bir korelasyona dayanıyor. Bitcoin ve SHIB arasındaki korelasyon daha zayıfsa fiyat artışının daha düşük olabileceği düşünülüyor. Bu durumda, dijital varlık daha muhafazakâr bir tahminle yalnızca 0,00001357 dolara ulaşabilir. Bu yine de SHIB’nin 0,00001 doları aştığını görecektir.

 

Bu tahminlerin hiçbiri SHIB’yi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştırmayacak olsa da meme coinin geliştiricileri yakında fiyatını artırmaya yardımcı olmak için tonlarca SHIB tokenini yakabilecek otomatik bir yakma portalı sunacak.

Yatırımcılar arasında popüler olan meme coin, geçtiğimiz günlerde 0,00001 doların altına düştükten sonra şu anda 0,000009508 dolardan işlem görüyor. Bu düşüşün, SEC’in spot Bitcoin ETF’leri için yapılan tüm başvuruları reddettiği söylentilerinden kaynaklandığı bildirildi. Bununla birlikte Bard’ın tahminine göre SHIB sahiplerinin meme coin Bitcoin yarılanma avantajından faydalanması için çok uzun süre beklemesi gerekmeyecek. SHIB’in yanında yakalaşan BTC halving ile yeni token ön satışları da yükselmeye devam ediyor. Bunlardan biri olan Meme Kombat ön satışlarda yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Meme Kombat yeni bir rekora koşuyor!

Büyüme potansiyeli açısından beğenilen Meme Kombat, ön satışlarla oldukça yüksek rakamlara ulaştı.  Şu anda Meme Kombat projesi, 6.2 milyon dolar topladı. MK, yatırımcılarına hem eğlenceyi hem de kazanç elde etmeyi birlikte sunan bir proje. Bahis ve staking alternatifleri ile kazanç sağlama olanağı sunuyor ve staking yaparak 112 AYP kazanma imkanı da veriyor.

Kısa süre önce 10. etaba geçen Meme Kombat’in güncel paylaşımlarına göre toplam arzının yaklaşık yüzde 50’sini ön satışa ayırmış durumda. Kalan yüzde 30’u staking ve savaş ödüllerine dağıtılıyor. Meme Kombat fiyatı 10 etabın arından 0,279 dolar oldu. Büyümeyi sürdüren Meme Kombat tokeni ETH ve USDT ile resmi web sitesinden satın alınabiliyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

timestabloid

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin