featured

Terra Classic (LUNC) tahmini: Google Bard, 31 Ocak sonuna kadar LUNC fiyatını tahmin ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LUNC haberleri: Güne çalkantılı başlayan kripto para piyasası tam toparlanmanın eşiğinde benzeri görülmemiş bir düşüş eğilimi yaşadı. Yatırımcıların güveninin sarsıldığı bu ortamda Terra Classic son bir günde yüzde 17 ile yüzde 18 arasında ortalamanın üzerinde kayıplar yaşadı.

Bununla birlikte zor zamanlar geçiren Terra Classic yatırımcının ilgisini kaybetmeye başladı. Kasım ayının sonu ile aralık ayının başındaki etkileyici yükselişin ardından LUNC fiyatının ilerlemesi durdu ve tam aksine düşmeye başladı.

LUNC yakımı ve fiyat tahmini

Terra Classic ekosistemiyle ilgili güncellemeleri X platformunda paylaşan LunaClassic HQ kullanıcısı, 1 Ocak 2024’te 100 milyon LUNC tokeninin yakıldığını belirtti. Bu yakımla birlikte kripto para borsasındaki LUNC ticaret hacminde dikkate değer bir artış yaşandı. Yüksek yanma oranı sayesinde LUNC’un dolaşımdaki arzı yazının yazıldığı sırada 5,85 trilyona düştü.

 

Bu durum tokeninin fiyatı için iyimser bir hava yaratmış olmasına rağmen, haberin etkisi uzun sürmedi ve LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 16 düştü. Bir hafta içinde yaşanan düşüş yüzde 23’e ulaştı. Bu yazının yazıldığı sırada Terra Classic (LUNC) 0,0001179 dolardan işlem görüyordu.

LUNC
1 günlük LUNC fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Ayrıca Terra Classic’in Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr seviyenin altında duruyordu ve fiyat düşüşü ihtimalini artırıyor.

Google Bard’ın LUNC tahminleri

Google’in AI aracı Bard, LUNC’un fiyatını tahmin etmenin belirli faktörler nedeniyle zorlu bir görev olduğunu kabul ederek başladı. Bunun en temel nedeni piyasadaki ETF onaylarının reddedildiğine yönelik spekülasyonlar olduğunu açıkladı ve LUNC fiyatındaki son düşüşte bu haberlerin etkisine dikkat çekti. Bard;

“Reddedilen Bitcoin ETF’lerine ilişkin söylentiler, piyasa duyarlılığını daha da azaltabilir ve LUNC’u olumsuz etkileyebilir.”

Bard, LUNC’un gelecekteki fiyat hareketine yönelik ise iyimserliğini dile getirdi ve zorluklara rağmen Terra Classic’in yukarı yönlü bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Fiyatın önemli ölçüde artırabilecek kilit bir faktör olarak nisan ayını işaret etti. Nisan ayında gerçekleşecek olan Bitcoin yarılanması olayı kripto piyasasında bir ralli başlatabilir. Ayrıca Bard, geçen yılın sonlarında yaşanan olumlu artışa dikkat çekerek, son zamanlarda yaşanan aksaklıklara rağmen Terra Classic token için hâlâ umut olduğunu belirtti.

Bard’ın potansiyel fiyat senaryoları

Terra Classic’in 31 Ocak’a kadar potansiyel fiyatı hakkında Google’ın yapay zeka odaklı robotu Bard iki farklı senaryodan bahsetti. Bunlardan ilki yukarıdaki bahsettiğimiz gibi ETF onayına ilişkin karar iken ikincisi tüm piyasayı etkileyecek olan Bitcoin yarılanması.

Birinci senaryoya göre LUNC fiyatındaki düşüş eğiliminin şu anki gibi devam etmesi ve Bitcoin ETF’sinin reddedilmesinin duyarlılığı azaltacak. Bunun olması hâlinde Bard, kripto varlığın fiyatının bundan olumsuz etkileneceğini ve şu ankinden daha fazla düşebileceğine inanıyor.

Ayrıca kripto varlığının 31 Ocak’a kadar potansiyel fiyat aralığının 0,00008 ila 0,00012 dolar arasında olabileceğini öngördü. Bu sıfırı silmek için harcanan onca çabadan sonra 0,0001 doların altına düşmek LUNC topluluğu için ciddi bir darbe olacaktır.

İkinci durumda Bard, piyasanın toparlanması ve yaklaşan Bitcoin yarılanması olayının yarattığı heyecanın bir dalgalanmayı tetiklemesi hâlinde LUNC’un fiyat artışı yaşayabileceğine inanıyor. Potansiyel olarak 31 Ocak’a kadar 0,00015 dolara hatta 0,0002 dolara ulaşabilir. Ayrıca Bard, Terra Classic fiyatını yalnızca bunların etkilemeyeceğini ocak ayının sonuna kadar kripto varlığın çeşitli faktörlerle etkileşim hâlinde olacağını belirtti.

Sonuç:

Bununla birlikte, Bard kripto piyasasının oynaklığı ile jeopolitik ve ekonomik faktörleri de LUNC’un gelecekteki fiyatına katkıda bulunan unsurlar olarak listelediği için ek özellikler de var. Yapay zeka aracı ayrıca yatırımcılara yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalarını tavsiye etti.

Belirsizliklere rağmen Bard kısa süre önce LUNA yerine Terra Classic’i 2024 için daha iyi yatırım seçeneği olarak seçti ve kripto varlığın hâlen tercih edilebilir olduğunu gösterdi. Ayrıca dijital varlığın toparlanması için hâlâ yeterli zaman var.

Terra fiyat tahminleri ile birlikte meme coinlere ve ön satış tokenlerine olan ilgi de büyüyor. İlgi gören ön satışlardan biri olan Meme Kombat ise yaklaşan nihai fiyat artışı ve 6 milyona yaklaşan toplam birikimi ile hızla büyümeyi sürdürüyor.

Meme Kombat fiyat artışı için nihai zaman yaklaşıyor!

Yüksek büyüme potansiyeli olan token projelerinden biri de Meme Kombat oluyor. Ön satışlarla oldukça yüksek rakamlara ulaşan Meme Kombat projesi, kısa bir süre içinde 5.954 milyon dolar topladı. MK, yatırımcılarına hem eğlenceli bir şekilde bahis yaparak hem de staking alternatifleri ile kazanç sağlama olanağı sunuyor. MK tokeni, staking yaparak 112 AYP kazanma imkanına da sahip.

Nihai fiyat artışı için gün içinde 10. etaba geçeceğini duyuran Meme Kombat’in güncel paylaşımlarına göre toplam arzının yaklaşık yüzde 50’sini ön satışa ayırmış durumda. Kalan yüzde 30’u staking ve savaş ödüllerine dağıtılıyor. Meme Kombat fiyatı bir sonraki fiyat artışında 0,279 dolar olacak. Büyümeyi sürdüren Meme Kombat, ETH ve USDT ile satın alınabiliyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

timestabloid

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin