San Francisco'da Blockchain
San Francisco'da Blockchain Konferansı

San Francisco’da Blockchain konferansında izdiham yaşandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco’da Blockchain konferansına 1.500’den fazla kişi katıldı fakat kapasite 1.000 kişi olduğu için izdiham yaşandı.

Müziğin ve gönüllülüğün teşvik edildiği Blockchain projelerinin sergilendiği etkinlik, her ay dünya çapında düzenlenen onlarca Blockchain konferansından sadece bir tanesi.

San Francisco’da Blockchain konferansı

Konferans, RecordGram için ilk Blockchain teklifini tanıtan broşürlerin dağıtılmasıyla başladı. Bu proje, şarkılardaki telif haklarının Blockchain yoluyla korunmasını hedefleyen yeni bir projeydi.

“İlk ABD-Çin Blockchain Konferansı” olarak nitelendirilen Blockchain Connect, 1000’den fazla bilim adamı, girişimci, yatırımcı ve proje geliştiriciyi Blockhain tartışması için bir araya getirdi.
Katılımcılar bu etkinlik için 500-1000 dolar arası ücret ödediler. Etkinlik alanındaki sergi salonu, konuşmacıların büyük ekranlı bir TV’de oturumları izleyebileceği ek salon odası olarak ikiye ayrıldı.

Uzun zamandır kapasitesini dolduramayan sahneye bu kadar insanın gireceğini kimse beklemiyordu. Bu izdiham maalesef katılımcıları da hayli sinirlendirdi.

Sanjay Parihar da etkinlikteydi

Etkinliğe ParentRound’un kurucu ortağı ve CEO’su olan Sanjay Parihar da katıldı. Yılın ilerleyen dönemlerinde bir ICO başlatmaya hazırlanan Parihar, Blockchain uzmanlarıyla buluşmak üzere Houston’dan geldi. Parihar, ParentRound’un sanal para biriminin gönüllüğü teşvik ettiğini ifade etti.

Charlie Lee, Brad Garlinghouse, Aaron Cai ve çok daha fazlası

Etkinliğin konuşmacıları arasında Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Tencent Blockchain’in genel müdürü Aaron Cai de yer aldı.

Etkinlikte Addy Crezee, başka bir Blockchain konferansı olan Blockshow’un etkinlik biletlerini, Blockchain Connect etkinliğine katılanlar için yüzde 80 indirimle 99 dolara indirdi.

Crezee, konferansa katılma konusundaki canlanmanın ilk elden şahit olduğunu söyledi:

İki ay önce Singapur’daki BlockShow’da 1.500 kişi vardı. Ağustos ayında yapılacak Las Vegas’taki etkinliğe bu yıl 5 bin kişinin katılmasını bekliyorum.

CNBC

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin