Ripple değerini katlayacak başka ortaklıklarda kurmak istiyor
Ripple değerini katlayacak başka ortaklıklarda kurmak istiyor

Ripple değerini katlayacak önemli 5 yeni ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple değerini katlayacak çok önemli 5 yeni ortaklık anlaşması yaptığını duyurdu. Ripple bugün kendi blogunda, Ödeme Uygulama Programı Arabirimi (API) XVia’nın benimsenmesini artırmak için 5 yeni ortaklık kurduklarını açıkladı.

XVia, finansal işlemler için daha kolay bir platform sağlayabilir

XVia, finans kurumlarının ve işletmelerin Ripple’ın Blockchain’i, RippleNet aracılığıyla ödeme almalarını sağlayan standartlaştırılmış bir API. Ripple konuya yönelik şunları söyledi:

XVia, standart bir arayüz kullanarak çeşitli ağlarda ödeme yapmak isteyen kurumlar, ödeme sağlayıcıları ve bankalar içindir.

Ripple, bunu gelişmekte olan ülkelerde kullanılan parçalı olmayan geleneksel bankacılık sistemlerini birleştirmenin bir yolu olarak görüyor.  Vietnam gibi ülkelerde kullanılan mobil cüzdanlar ve Afrika’da kullanılan dijital cüzdanlar, XVia aracılığıyla finansal işlemler için daha kolay bir platform sağlayabilir.

Artık yeni pazarlara daha hızlı ve verimli bir şekilde erişilebilecek

Ripple konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

XVia, küresel ödeme ekosistemindeki farklı oyuncular için doğrudan işlem yapabilmeleri ve işlemleri tamamlayabilmeleri için bir araç olarak hizmet vermekte.

XVia API’sı standartlaştırılmış olup, geleneksel sınır ötesi havale yöntemleri ile ilişkili yüksek başarısızlık oranlarında düşüşle daha hızlı ve daha ucuz işlemlere izin vermekte. Ripple ürününün kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla konuya yönelik şunları söyledi:

Global ağımıza XVia ile dokunarak, müşterilerimizin artık yeni pazarlara daha hızlı ve verimli bir şekilde erişmesini sağladık. Tüm müşteriler aynı sorunla karşılaşıyor. Tüm dünyadaki bankalara ve ağlara özel bağlantılar kuruyorlar. Pahalı ve zaman alıcı. XVia, yeni pazarlarda yeni müşterilere her zamankinden daha kolay ulaşarak genel pazar payını büyütmelerini sağlıyor.

Ripple değerini katlayacak başka ortaklıklarda kurmak istiyor

Söz konusu ortaklıklar, İngiltere dışında çalışan bir döviz platformu olan FairFX, Malezya’dan bir fintech kuruluşu olan UniPay, İngiltere merkezli döviz platformları olan Georgia, RationalFX ve bir e-cüzdan çözümü olan Exchange4Free’den oluşuyor.

Ripple, önde gelen bir finansal ağın oluşturulmasını sağlamak için gelecekte daha fazla ortaklık planlamakta. Bu ortaklıklar, Ripple’in değerin interneti olarak da bilinen, bugün olduğu gibi hareket ettiği bir dünya vizyonundaki arayışının bir parçası.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin