Ripple Blockchain teknolojisini kullanan ilk uluslararası ödeme hizmeti başlatıldı
Ripple Blockchain teknolojisini kullanan ilk uluslararası ödeme hizmeti başlatıldı

Ripple Blockchain teknolojisini kullanan ilk uluslararası ödeme hizmeti başlatıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Blockchain teknolojisini kullanan ilk uluslararası ödeme hizmeti başlatıldı. İspanya’nın en büyük bankalarından biri olan Banco Santander, 12 Nisan Perşembe günü Ripple-powered Blockchain ödeme ağının lansmanını yapacağını doğruladı.

Uluslararası fon transferleri ile ilgili maliyet ve bekleme süresini kısmak için Ripple Blockchain teknolojisi

Şirkete göre, uluslararası fon transferleri ile ilgili maliyet ve bekleme süresini kısmak için Ripple Blockchain teknolojisini kullanan One Pay FX, başlangıçta İspanya, Brezilya, Polonya ve İngiltere’deki Banco Santander hesap sahiplerine açık olacak.

İngiltere’deki müşteriler Avrupa ve Amerika’ya para transfer etmek için One Pay’ı kullanabilirler

Banco Santander’in İcra Kurulu Başkanı Ana Botin basın açıklamasında konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Bugünden itibaren, İngiltere’deki müşteriler Avrupa ve Amerika’ya para transfer etmek için One Pay’ı kullanabilirler. İspanya’daki müşteriler İngiltere ve ABD’ye para transferi yapabilirler, Brezilya ve Polonya’daki müşteriler ise İngiltere’ye para transferi yapabilirler. Aynı gün Avrupa’ya para transferleri yapılabiliyor. Çalışmalarımızı sürdürerek yaz boyunca çeşitli pazarlarda anında transferler yapmayı hedefliyoruz.

Ripple-powered Blockchain mobil ödemelerini personel için kullanılabilir hale getirdi

Banco Santander ve Ripple, bir Blockchain çözümünün geleneksel yerleşim alanlarına göre gerekli iyileştirmeyi 2015 kadar erken bir zamanda sağlayabileceğini gösteren erken prototiplerle ürünü birkaç yıl boyunca geliştirdi. 2016 yılında Banco Santander’in İngiltere operasyonu, Ripple-powered Blockchain mobil ödemelerini personel için kullanılabilir hale getirdi.

Ödeme uygulaması ayrıca bir para transferinin maliyetini de tahmin edebiliyor

İleriye dönük olarak One Pay FX, yaz öncesi çeşitli piyasalarda anlık uluslararası ödemeler dahil olmak üzere kendini daha fazla geliştirmeyi planlıyor. Banco Santander 2015 ve 2016 yıllarında Ripple’a yatırım yaptı. İki şirket, 2016 yılında Ripple teknolojisinin transferleri bir günden daha kısa sürede tamamladığını gösteren uluslararası ödeme uygulamasını test denemeleriyle kontrol etti. Ödeme uygulaması ayrıca bir para transferinin maliyetini de tahmin edebiliyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin